Σέρρες :Μικροί μαθητές στην SEREXPO 2017

14:00 29/9/2017 - Πηγή: ΕΡΤ

Πλημμύρισε παιδικές φωνές και χαμόγελα ο αύλειος χώρος του Διοικητηρίου Σερρών με την επίσκεψη μαθητών από όλη την Π.Ε Σερρών στη φετινή 3η Διεθνή Επιχειρηματική Έκθεση SEREXPO που διοργανώνει το Επιμελητήριο Σερρών .

Οι μαθητές που μέχρι το μεσημέρι αναμένεται να ξεπεράσουν τους 1000, θα γνωρίσουν με αυτή τους την επίσκεψη τη σερραϊκή επιχειρηματικότητα όλων των κλάδων αλλά και τα τοπικά προϊόντα και τις υπηρεσίες.
Τα εγκαίνια της SEREXPO 2017 – που αποτελεί σημαντικό βήμα για την εξωστρέφεια των σερραϊκών επιχειρήσεων – θα γίνουν απόψε στις 7 το απόγευμα, από

την Υφυπουργό Εσωτερικών – Μακεδονίας – Θράκης κυρία Μαρία Κόλλια – Τσαρουχά.
Στην έκθεση συμμετέχουν πάνω από 160 Σερραίοι επιχειρηματίες και να αναμένεται να καταφτάσουν εβδομήντα επιχειρηματικές αποστολές από τα Βαλκάνια, την Τουρκία , αλλά και Επιμελητήρια άλλων χωρών με σκοπό οι εκπρόσωποί τους να γνωρίσουν τις σερραϊκές επιχειρήσεις, να συναντηθούν μαζί τους σε κατ’ ιδίαν συναντήσεις για την ανάπτυξη εμπορικών συνεργασιών .
Ενδιαφέρον παρουσιάζουν και οι καλλιτεχνικές εκδηλώσεις , απόψε στη μουσική σκηνή ανεβαίνει η Ελευθερία Αρβανιτάκη, αύριο Σάββατο η Άννα Βίσση και την Κυριακή, η Δέσποινα Βανδή με την Έλενα Παπαρίζου.

Keywords
Τυχαία Θέματα