Σέρρες: Μικρή συμμετοχή στη συνέλευση της ΔΗΣΥ

13:49 26/6/2017 - Πηγή: ΕΡΤ

Με μικρή συμμετοχή στελεχών και κεκλεισμένων των θυρών πραγματοποιήθηκε χθες το πρωί η Νομαρχιακή Συνέλευση που διοργάνωσε η Γραμματεία Σερρών της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, στο πλαίσιο του προσυνεδριακού διαλόγου του κόμματος. Κοινός τόπος των προσκεκλημένων ομιλητών της εκδήλωσης η επίσπευση των διαδικασιών για την συγκρότηση ενιαίου πολιτικού πλαισίου από τους φορείς που μετέχουν στην Δημοκρατική Συμπαράταξη, για την προοδευτική διακυβέρνηση του τόπου και την έξοδο της χώρας από την κρίση.

«Προσπαθούμε να δημιουργήσουμε μια σύγχρονη, προοδευτική κεντροαριστερή παράταξη. Η δύναμη της ΔΗ.ΣΥ είναι η προϋπόθεση προκειμένου η χώρα να οικοδομήσει την εθνική συνεννόηση. Να οικοδομηθεί η εθνική συναίνεση για να μπορέσει ν’ αντιμετωπίσει την μεγάλη κρίση που βιώνουμε» δήλωσε ο Γιώργος Αρβανίτης –Βουλευτής Β’ Θεσσαλονίκης της Δημοκρατική Συμπαράταξης, «Υπάρχει χώρος και λόγος ώστε να ανασυγκροτηθεί ο χώρος μας. Με δεδομένο ότι η κυβέρνηση έχει αποτύχει παταγωδώς και ότι η Ν.Δ. έχει βαλτώσει πολιτικά μετά την εκλογή του συγκεκριμένου Προέδρους της, είναι αναγκαιότητα η προοδευτική διακυβέρνηση του τόπου με στόχο την έξοδο από την κρίση» υποστήριξε ο πρώην Υπουργός και μέλος του ΚΙ.ΔΗ.ΣΟ Γιώργος Πεταλωτής.


Βάλαμε στην άκρη την ιστορία μας, την αποθηκεύσαμε με σεβασμό στο προσωπικό μας μουσείο και κάνουμε ένα νέο ξεκίνημα. Προσδοκούμε να κάνουμε μια νέα κυβέρνηση, μια εθνική κυβέρνηση ευρείας κοινοβουλευτικής πλειοψηφίας για να διαπραγματευτεί αφενός με την Ε.Ε. για να φύγουμε από αυτή την ιστορία της προτεσταντικής λιτότητας και να υπάρξει ένα αναπτυξιακό «σοκ». Διαφορετικά δεν βγαίνουμε από την κρίση» δήλωσε από την πλευρά του ο Χρήστος Σπίγγος μέλος της Κ.Ε. της ΔΗΜΑΡ.

Keywords
Τυχαία Θέματα