Σέρρες: Επίσκεψη υποψηφίου Περιφερειάρχη Χρ. Παπαστεργίου

12:30 12/11/2018 - Πηγή: ΕΡΤ

Ανυπαρξία έργου και αδράνεια για την προετοιμασία της νέας Προγραμματικής Περιόδου 2021-2027 του ΕΣΠΑ, καταλόγισε στον Περιφερειάρχη Απόστολο Τζιτζικώστα ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας με τη στήριξη του ΚΙΝΑΛ Χρήστος Παπαστεργίου, κατά την επίσκεψή του στο πρωί της Κυριακής στις Σέρρες.

Ο κ. Παπαστεργίου είπε πως η νυν διοίκηση της Περιφέρειας Κ.Μ είναι συνέχεια του κ. Παναγιώτη Ψωμιάδη

αφού από το 2010 είναι η ίδια παράταξη στα ηνία της Περιφέρειας με διαφορετικούς επικεφαλής και ο κ. Τζιτζικώστας ήταν Αντιπεριφερειάρχης επί διοίκησης του κ. Ψωμιάδη, συνεπώς – όπως είπε- πρέπει να κριθεί ενιαία αυτή η παράταξη αλλά και επιμέρους οι διαφορετικές περίοδοι 2010 -2014 και 2014-2019.

Ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Κ.Μ με τη στήριξη του ΚΙΝ.ΑΛ – γιατρός στο επάγγελμα- έμπειρο κομματικό στέλεχος και με θητεία στην Τ.Α ξεκαθάρισε πως δεν πρόκειται να κρύψει την πολιτική του ταυτότητα λέγοντας πως δεν είναι μόνο μια προσωπική μάχη αλλά και μάχη της παράταξης του.

Ο κ. Παπαστεργίου επεσήμανε την ανάγκη να αλλάξει ο τρόπος αντίληψης της πολιτικής γιατί και η ανάπτυξη είναι ζήτημα πολιτικής φιλοσοφίας όπως είπε χαρακτηριστικά.

Σχετικά με την αναλυτική παρουσίαση του προγράμματος και υποψηφίων της παράταξής του, είπε πως τώρα δημιουργούνται ομάδες εργασίας, θα ακολουθήσουν συζητήσεις μέχρι τις γιορτές με κρίσιμους φορείς, είτε θεσμικούς είτε ιδιωτικούς ώστε λίγο πριν την επίσημη έναρξη της προεκλογικής περιόδου (26 Μαρτίου) να παρουσιάσουν τις αναλυτικές θέσεις για την περιφέρεια, για κάθε Π.Ε χωριστά αλλά και κάθε κλάδο της οικονομίας ενώ η στελέχωση του ψηφοδελτίου θα προκύψει από τη δουλειά των ομάδων εργασίας.

www.ert.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα