Πάτρα: Ανακοίνωση – Καταγγελία για απολύσεις εργαζόμενων στην Γαλακτοβιομηχανία «ΠΡΩΤΟ»

12:16 12/11/2018 - Πηγή: ΕΡΤ
Νωρίς σήμερα το πρωί, (Δευτέρα 12 Νοέμβρη), το κλαδικό Συνδικάτο Εργαζομένων σε Γάλα – Ποτά – Τρόφιμα Αχαΐας, πραγματοποίησε παρέμβαση στο εργοστάσιο της γαλακτοβιομηχανίας «ΠΡΩΤΟ» στην Εγλυκάδα Πατρών, καταγγέλλοντας τη διοίκηση του εργοστασίου για τις απολύσεις 6 εργαζομένων.

Παράλληλα στη διάρκεια της παρέμβασης, τα μέλη του κλαδικού Συνδικάτου απηύθυναν κάλεσμα μαζικής συμμετοχής στην απεργιακή συγκέντρωση στο Εργατικό Κέντρο Πάτρας την Τετάρτη 28 Νοέμβρη στις 10.30 π.μ.

Στην ανακοίνωσή του το κλαδικό Συνδικάτο αναφέρει μεταξύ άλλων τα εξής: Στην ανακοίνωσή του το κλαδικό Συνδικάτο

αναφέρει μεταξύ άλλων τα εξής:

« Η διοίκηση του Κλαδικού Συνδικάτου Εργαζομένων Ποτών – Τροφίμων Ν. Αχαΐας καταγγέλλει σε όλους τους εργαζομένους τη διοίκηση της πατρινής γαλακτοβιομηχανίας “ΠΡΩΤΟ” για τις απολύσεις 6 εργαζομένων.

..Καλούμε όλους τους εργαζόμενους στην επιχείρηση να μην υποκύψουν στο φόβο και στις ορέξεις της εργοδοσίας για την αύξηση των κερδών της σε βάρος των ίδιων. Καλούμε το Επιχειρησιακό Σωματείο της εταιρείας “ΠΡΩΤΟ” να καλέσει σε γενική συνέλευση όλων των εργαζομένων της εταιρείας για συντονισμό σε αγώνα ενάντια στις άδικες απολύσεις της εργοδοσίας.

Κανένας συμβιβασμός με τους σχεδιασμούς της εργοδοσίας.

Καμία απόλυση, νόμος είναι το δίκιο του εργάτη και όχι τα κέρδη του εργοδότη».

Δήμητρα Αναργύρου

www.ert.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα