Σέρρες: Ευχαριστήριο του Γ. Μωϋσιάδη

13:54 1/8/2018 - Πηγή: ΕΡΤ

Συγκινητική ήταν η ανταπόκριση των Σερραίων στο κάλεσμα της Περιφερειακής Ενότητας Σερρών και του Συλλόγου Εργαζομένων της Περιφέρειας για προσφορά βασικών ειδών, προς ενίσχυση των πυρόπληκτων στην Αττική.

Τα προϊόντα που προσέφεραν μεταφέρθηκαν στην Θεσσαλονίκη το μεσημέρι της Παρασκευής 27-07, όπου συγκεντρώνονται τα είδη από όλες τις Περιφερειακές Ενότητες, προκειμένου να

σταλούν στη συνεχεία στους πυρόπληκτους. Μέσω ανακοίνωσης της Αντιπεριφέρειας ο Αντιπεριφερειάρχης Γιάννης Μωυσιάδης ευχαριστεί θερμά όλους τους συμπολίτες μας που για ακόμη μία φορά – όπως αναφέρεται – απέδειξαν την ευαισθησία και το πνεύμα προσφοράς και φιλαλληλίας που τους διακρίνει. Παράλληλα, ευχαριστεί όλους τους εργαζομένους που συνέβαλαν σ’ αυτή την προσπάθεια, με συντονιστή τον Προϊστάμενο του τμήματος Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Βασίλη Βαφειάδη. Επίσης τονίζεται στην ανακοίνωση, πως μαζί με τα προϊόντα της Περιφερειακής Ενότητας μεταφέρθηκαν στη Θεσσαλονίκη και τα είδη που έχει συγκεντρώσει η Θρακική Εστία Σερρών, της οποίας επίσης η συνδρομή ήταν πολύτιμη όπως και όλων των υπολοίπων φορέων του Νομού, που ανέλαβαν αντίστοιχη πρωτοβουλία.

www.ert.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα