Σέρρες: ΔΗΠΕΘΕ Σερρών: «Όσα μας φέρει ο χρόνος»

15:10 29/9/2016 - Πηγή: ΕΡΤ

Πλούσιο, ενδιαφέρον και πολυποίκιλο το πρόγραμμα του ΔΗΠΕΘΕ Σερρών για τη χειμερινή περίοδο που παρουσιάστηκε σήμερα το πρωί από την Πρόεδρο του ΔΗΠΕΘΕ Σοφία Μπιτζίδου και τον Καλλιτεχνικό Δ/ντη Παναγιώτη Μέντη.

Παραγωγή θεατρικών παραστάσεων αλλά και Θεατρικές παραστάσεις που θα φιλοξενηθούν , μουσικές εκδηλώσεις, θεατρική παραγωγή στην παιδική σκηνή με τον « Πινόκιο» του Κάρλο Κολόντι τον Νοέμβριο και στην κεντρική σκηνή τον Μάρτιο με το έργο «το Δώρο» των Αλέξανδρου Ρήγα και Δημήτρη Αποστόλου

και παράλληλες εκδηλώσεις συνθέτουν το πρόγραμμα που ξεκινά στις 4 Οκτωβρίου με την κωμωδία Τα ραδίκια ανάποδα με τον Γιώργο Γαλίτη. Από τον Οκτώβριο θα έχουμε την έναρξη της ερασιτεχνικής σκηνής και από τον Ιανουάριο την έναρξη studio Εφήβων. Και φέτος θα διεξαχθεί η Διεθνής Πανεπιστημιάδα καθώς και το Συνέδριο Βαλκανικών και Παρευξείνιων κρατών. Ο κ. Μέντης ευχαρίστησε τον Δήμο και τον Δήμαρχο για την ουσιαστική στήριξη του κρατώντας ανοιχτό το θέατρο μέσα σε δύσκολες οικονομικά συνθήκες , εξήρε το ρόλο και τη δουλειά της κ. Μπιτζίδου συμβάλλοντας στην αναβάθμιση της ποιότητας ζωής με τη διοργάνωση πλήθους εκδηλώσεων όπου συνδυαστικά και την αισθητική αλλαγή της πόλης με το έργο του κ. Γκότση συμβάλλουν θετικά προς αυτή την κατεύθυνση. Ο κ. Μέντης μιλώντας για τους εργαζόμενους στο ΔΗΠΕΘΕ έκανε λόγο για «θυσία των εργαζομένων» αφού ο αριθμός είναι ελάχιστος αλλά η διάθεση και η ανταπόκρισή τους είναι μεγάλη. « Ό, τι γίνεται στο ΔΗΠΕΘΕ Σερρών γίνεται μέσα από την προσωπική θυσία και την αυταπάρνηση των ανθρώπων που αποτελούν το ΔΗΠΕΘΕ» είπε ο κ. Μέντης. Η κ. Μπιτζίδου επίσης επισήμανε την ανάγκη προσωπικού ασφαλείας επιβεβαιώνοντας την αυταπάρνηση των εργαζομένων του ΔΗΠΕΘΕ Σερρών.

Keywords
Τυχαία Θέματα