Σέρρες: Άκυρη η απόφαση για τα τραπεζοκαθίσματα

12:55 9/5/2017 - Πηγή: ΕΡΤ

Δέκτες από τον Γενικό Γραμματέα Αποκεντρωμένης Διοίκησης Μακεδονίας – Θράκης έγιναν οι προσφυγές των καταστηματαρχών υγειονομικού ενδιαφέροντος της οδού Κ. Καραμανλή κατά της απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου Σερρών, που αφορούσε στην απαγόρευση των τραπεζοκαθισμάτων. Στο κείμενο της απόφασης γίνεται λόγος για : άνιση μεταχείριση σε βάρος των καταστηματαρχών υγειονομικού ενδιαφέροντος που διαθέτουν άδεια ανάπτυξης τραπεζοκαθισμάτων , έλλειψη αιτιολογίας της απόφασης του δημοτικού συμβουλίου Σερρών και κακή χρήση της διακριτικής ευχέρειας.
« Η απόφαση ήταν αναμενόμενη και δικαιώνει τους συναδέρφους

μου. Από την αρχή λέγαμε στον κ.Δήμαρχο ότι η αποκεντρωμένη διοίκηση δεν θα κάνει δεκτή την απόφαση του Δ.Σ. Σερρών , αλλά για δικούς του λόγους δεν ήθελε να ακούσει» δήλωσε στην ΕΡΤ Σερρών ο Πρόεδρος της ΟΕΒΕΣ και Πρόεδρος της Ένωσης Εστιατόρων και συναφών Επαγγελμάτων Σερρών «Η Αγία Βαρβάρα» Σωτήρης Κοτσαμπάς.
Η συγκεκριμένη απόφαση μπορεί να προσβληθεί από το Δήμο Σερρών εντός τριάντα ημερών, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 151 του Ν3463/2006, ενώπιον της Ειδικής Επιτροπής του άρθρου 152, του ίδιου Νόμου.

Keywords
Τυχαία Θέματα