Σέρρες: Υποψήφιος για το Δήμο Βισαλτίας ο Ν.Μιχαηλίδης

13:20 8/11/2018 - Πηγή: ΕΡΤ

Η αγωνία μου για το αύριο του Δήμου Βισαλτίας και η αγάπη για τον τόπο μου ήταν το κίνητρο που με οδήγησε να ηγηθώ του συνδυασμού «ΑΔΕΣΜΕΥΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ – ΓΙΑ ΤΗ ΒΙΣΑΛΤΙΑ ΤΟΥ ΑΥΡΙΟ» και να διεκδικήσω το Δήμο Βισαλτίας στις επερχόμενες εκλογές, δήλωσε σήμερα στην ΕΡΤ Σερρών ο υποψήφιος Δήμαρχος Βισαλτίας Νίκος Μιχαηλίδης.

Γεννημένος στην Τριανταφυλλιά Βισαλτίας, απόφοιτος της Σχολής Πλοιάρχων της Ανώτερης Δημόσιας

Σχολής Εμπορικού Ναυτικού, υπηρέτησε στο Λιμενικό Σώμα. Στον τόπο του επέστρεψε πριν από πέντε περίπου χρόνια, διαπιστώνοντας – όπως είπε- πως δεν είχε γίνει καμία αλλαγή και έτσι αποφάσισε να ασχοληθεί ενεργά με την Τοπική Αυτοδιοίκηση υποσχόμενος πως θα συμβάλει στη βελτίωση της καθημερινής ζωής των συνδημοτών του συμβάλλοντας στην ανάδειξη της περιοχής της Βισαλτίας.

Ο κ. Μιχαηλίδης τόνισε πως ο ίδιος και οι συνεργάτες του επισκέπτονται του δημότες ακούνε τα προβλήματα και καταγράφουν τις προτάσεις τους ενώ αναφερόμενος στο πρόγραμμά του συνδυασμού του είπε πως συγκαταλέγεται – μεταξύ άλλων -η δημιουργία Ειδικού Ταμείου, με στόχο την κάλυψη εξαιρετικά έκτακτων περιπτώσεων και περιστατικών υγείας άπορων συνδημοτών του, που δεν καλύπτονται από δημόσιο – κοινωνικό φορέα καθώς και την κάλυψη δαπανών άμεσης αντιμετώπισης έκτακτων φαινομένων. Οι πόροι του Ειδικού Ταμείου, θα προέρχονται από κρατήσεις στο ποσοστό 30% της αντιμισθίας του δημάρχου , κρατήσεις στο ποσοστό 15% των υπολοίπων αιρετών που αμείβονται από οποιαδήποτε έμμισθη θέση κατέχουν στο Δήμο όπως είπε χαρακτηριστικά.

www.ert.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα