Πρώην βουλευτής του ΔΗΣΥ ιδρύει νέο κίνημα–Δηλώσεις στο SigmaLive

Ο πρώην βουλευτής του ΔΗΣΥ, Χρίστος Ρότσας, προχωρεί στην ίδρυση νέου κινήματος.

Σε δηλώσεις του στο SigmaLive, ο κ. Ρότσας, ανέφερε πως στόχος του νέου κινήματος είναι να δώσει απαντήσεις στα αδιέξοδα τα οποία βρίσκεται σήμερα η κυπριακή κοινωνία αλλά και στο εθνικό ζήτημα.

Το κίνημα, πρόσθεσε, θα επιχειρήσει να δώσει λύσεις «στην εσωτερική διακυβέρνηση, στην λαθρομετανάστευση και την οικονομική εξαθλίωση του κόσμου».

Το ερχόμενο Σάββατο (10/11) η ώρα 11.00

π.μ θα πραγματοποιηθεί δημοσιογραφική διάσκεψη, στο ξενοδοχείο Σεμέλη στην Λευκωσία όπου θα ανακοινωθεί η δημιουργία του πολιτικού σχήματος.

Στην δημοσιογραφική διάσκεψη θα ανακοινωθεί το όνομα και οι Αρχές του κινήματος. Στην συνέχεια θα εγγραφεί στο Υπουργείο Εσωτερικών και ακολούθως θα διενεργηθεί το εκλογικό Παγκύπριο συνέδριο.

Ερωτηθείς ο κ. Ρότσας που τοποθετεί πολιτικά το νέο κίνημα δήλωσε: «Δεξιότερα του ΔΗΣΥ και αριστερότερα του ΕΛΑΜ. Στην κοινωνική πολιτική ανάμεσα σε ΑΚΕΛ και ΕΔΕΚ και υπέρ της μικτής οικονομίας και κατά των μονοπωλίων».

Εξάλλου ο κ. Ρότσας δήλωσε στο SigmaLive ότι προέχει αυτή την ώρα η αύξηση της αμυντικής ισχύς της Κυπριακής Δημοκρατίας.

Βασική αρχή του κινήματος, σημείωσε είναι η επαναφορά του Ενιαίου Αμυντικού Δόγματος ενώ αναμένεται να θέσει στην συνέντευξη Τύπου και το ζήτημα των S – 300.

Ο πρώην βουλευτής του κυβερνώντος κόμματος, υπογράμμισε ότι το κίνημα στοχεύει στους απογοητευμένους ψηφοφόρους του ΔΗΣΥ αλλά και όσους βρίσκονται στην αποχή.

Η σχετική πρόσκληση:

Keywords
Τυχαία Θέματα