Σέρρες : Συγκέντρωση διαμαρτυρίας από τους Ασφαλιστές

15:08 15/11/2016 - Πηγή: ΕΡΤ

Στους δρόμους βγήκαν οι Ασφαλιστές του νομού Σερρών, διαμαρτυρόμενοι για τον αθέμιτο ανταγωνισμό από τις Τράπεζες. Οι Ασφαλιστές, την Παρασκευή πραγματοποίησαν συγκέντρωση διαμαρτυρίας μπροστά από το καταστήματα της Τράπεζας EUROBANK , στην οδό Μεραρχίας, καταγγέλλοντας την προκλητική παρέμβαση των τραπεζών

στην υποχρέωση ασφάλισης των πελατών μέσω των εταιρειών επιλογής τους και την στέρηση της ελεύθερης επιλογής Εταιρείας και Ασφαλιστή.

Όπως επεσήμαναν εκπρόσωποι του Συλλόγου Ανεξάρτητων Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών, τα τελευταία 6 χρόνια δραστηριοποιούνται σε ένα εχθρικό οικονομικό και πολιτικό περιβάλλον, το οποίο δημιουργεί αντίξοες συνθήκες στην επιχειρηματική και επαγγελματική κοινότητα. Οι προκλήσεις που δεχόμαστε ως επαγγελματίες ασφαλιστικοί διαμεσολαβητές , εξαιτίας του αθέμιτου ανταγωνισμού και της μη τήρησης του νομοθετικού πλαισίου από τις Τράπεζες είναι πολλές και μεγάλες. Διαμαρτυρόμαστε για τις αθέμιτες πρακτικές προώθησης ασφαλιστηρίων συμβολαίων από τις Τράπεζες, είπαν.

Οι κινητοποιήσεις θα συνεχιστούν με συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας έξω από υποκαταστήματα Τράπεζών σε Σιδηρόκαστρο, Νιγρίτα και Ηράκλεια.

Keywords
Τυχαία Θέματα