Σέρρες : Δεκτό από τον δήμαρχο Σερραίων το αίτημα για την απαλλαγή των εξόδων σήμανσης θέσης στάθμευσης των ατόμων με κινητικά προβλήματα

14:11 5/10/2016 - Πηγή: ΕΡΤ

Την ικανοποίηση του από την συνάντηση με τον δήμαρχο Σερρών Πέτρο Αγγελίδη, και τον αντιδήμαρχο Ηλία Γκότση, που πραγματοποιήθηκε την Τρίτη εξέφρασε ο πρόεδρος των Ατόμων με Κινητικά προβλήματα Γιάννης Χουβαρδάς, μιλώντας στην ΕΡΤ Σερρών.

Κατά την συνάντηση, όπως είπε, ο κ. Χουβαρδάς ζήτησε την τροποποίηση της κανονιστικής απόφασης του δήμου του 2015, ώστε οι δικαιούχοι με κινητικά προβλήματα ιδιωτικής θέσης στάθμευσης, να απαλλαγούν από τα έξοδα της σήμανσης και αυτά να μεταφερθούν στο Δήμο. Τόσο ο δήμαρχος όσο και ο αντιδήμαρχος

διαβεβαίωσαν τους εκπροσώπους του Συλλόγου πως θα κάνουν ότι περνά από το χέρι τους για να τροποποιηθεί σε αυτήν την κατεύθυνση η συγκεκριμένη απόφαση και να διορθωθεί η σε βάρος τους αδικία. Δεσμεύτηκαν να φέρουν το θέμα στο μεθεπόμενο δημοτικό συμβούλιο.

Ο κ. Χουβαρδάς κάλεσε τα άτομα με κινητικά προβλήματα να μην πληρώνουν για τη σήμανση των θέσεων τους μέχρι την τροποποίηση της απόφασης και τους προέτρεψε να προσέλθουν και να παρακολουθήσουν τη συζήτηση του θέματος στο Δημοτικό Συμβούλιο.

Keywords
Τυχαία Θέματα