Σέρρες – Δ. Κεραμάρης: «Στόχος το πρωτάθλημα»

10:47 8/10/2020 - Πηγή: ΕΡΤ

Με στόχο την κατάκτηση του πρωταθλήματος ξεκινά την Κυριακή ο Απόλλων Παραλιμνίου τις υποχρεώσεις του στο φετινό πρωτάθλημα της  Γ’ εθνικής κατηγορίας.

Ο μοναδικός εκπρόσωπος του Σερραϊκού ποδοσφαίρου στον 1ο όμιλο της Γ’ εθνικής, στην πέμπτη του συμμετοχή ανεβάζει τον πήχυ και βάζει στόχο την κορυφή. Αυτό είπε ο πρόεδρος, Δημήτρης Κεραμάρης, μιλώντας στην αθλητική εκπομπή της ΕΡΤ Σερρών.

«Η ομάδα έχει δομηθεί έτσι ώστε να

κάνει πρωταθλητισμό. Αυτός είναι ο στόχος μας. Κάνουμε μια καινούργια προσπάθεια. Με τον Νίκο Καραμπετάκη έχουμε αρκετά κοινά σημεία όσον αφορά τη φιλοσοφία. Έχω εμπιστοσύνη στο προπονητικό τιμ, με αρκετή δουλειά, κάτι που βλέπουμε καθημερινά, όπως έχω εμπιστοσύνη και στους ποδοσφαιριστές. Έχουμε κάνει ένα καλό σύνολο και πιστεύω ότι μπορούμε να κάνουμε πρωταθλητισμό.»

-Για την αήττητη πορεία στα φιλικά με 12 νίκες και δύο ισοπαλίες, είπε ο Δημήτρης Κεραμάρης:

«Δείχνει ότι κάναμε ένα καλό σύνολο, ότι βρισκόμαστε σε καλό δρόμο αλλά δεν παύει να είναι φιλικά. Δεν έχει καμία σχέση το φιλικό με τα επίσημα παιχνίδια. Μακάρι να κάνουμε ένα καλό ξεκίνημα και να έχουμε την ανάλογη πορεία.»

-Για την απόκτηση έμπειρων παικτών (Γκούμας, Ηλιόπουλος, Ζαφειρίδης) με την παραμονή του βασικού κορμού από πέρυσι (Κουτζαβασίλης, Λιάρας, Κούτλας):

«Όταν μιλήσαμε με τον Νίκο (Καραμπετάκη) του είχαμε πει ότι έχουμε έναν βασικό κορμό. Από εκεί και πέρα κάναμε αξιόλογες κινήσεις. Ήμασταν και τυχεροί γιατί δεν υπήρχε άλλη ομάδα από το Νομό στη Γ’ εθνική και πήραμε καλούς μικρούς. Έχουμε μια συνεργασία και με τον Πανσερραϊκό από τον οποίο πήραμε τρία παιδιά. Πιστεύω ότι εκτός από τους αξιόλογους μεγάλους, έχουμε στην ομάδα πολύ καλούς νεαρούς ποδοσφαιριστές.»

-Για τις ομάδες που ξεχωρίζει:

«Υπάρχει στην κατηγορία το όνομα του Ηρακλή και δύο τρεις ομάδες που δείχνουν ότι κάνουν αξιόλογη προσπάθεια όπως ο Αετός Οφρυνίου, ο Πανδραμαϊκός, ο Νέστος που πρωταγωνιστεί κάθε χρόνο, ίσως και μια ομάδα έκπληξη. Από την Θεσσαλονίκη ακούμε καλά λόγια για τον Εθνικό Σοχού. Η διάρκεια θα δείξει, το πρωτάθλημα είναι μεγάλο. Ο πιο τυχερός, ο πιο υγιής, πολλά παίζουν ρόλο στο να κάνεις μια πορεία πρωταθλητισμού.»

-Για το παιχνίδι με τον Άρη Αβάτου:

«Δεν παύει να είναι πρεμιέρα. Η ομάδας μας δείχνει ότι είναι έτοιμη. Είναι μέσα στην έδρα μας. Πρέπει να κάνουμε ένα καλό ξεκίνημα. Να ξεκινήσουμε με το δεξί. Ευελπιστώ να είμαστε νικητές. Πιστεύω αρκετά σε αυτήν την ομάδα. Βλέπω παιδιά με όρεξη τα οποία έδειξαν από τα φιλικά παιχνίδια πρόσωπο πρωταθλητή.»

www.ert.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα