Σε ποιούς δήμους θα είναι αύριο κλειστά ή ανοιχτά τα σχολεία

15:13 8/1/2017 - Πηγή: ΕΡΤ

Ανοιχτά θα είναι αύριο τα σχολεία του δήμου Θεσσαλονίκης, όπως δήλωσε στα NewMedia της ΕΡΤ3 η αντιδήμαρχος Πολιτισμού-Παιδείας και Αθλητισμού Έλλη Χρυσίδου. Διευκρίνισε ότι οι διευθυντές των σχολείων από σήμερα πηγαίνουν στα σχολεία

για να ανάψουν τα καλοριφέρ. Εάν διαπιστωθεί ότι υπάρχει πρόβλημα στην θέρμανση σε κάποιο σχολείο (εάν έχουν παγώσει οι σωλήνες), τότε αυτό θα παραμείνει κλειστό. Οι γονείς μπορούν με ένα τηλεφώνημα αύριο το πρωί να επικοινωνήσουν με τα σχολεία των παιδιών τους για να ενημερωθούν εάν θα ανοίξει το σχολείο τους ή όχι. Θα υπάρξει και επίσημη ανακοίνωση και από την ιστοσελίδα του δήμου Θεσσαλονίκης.

Δήμος Πανοράματος

Θα λειτουργήσουν τα σχολεία και στον δήμο Πυλαίας -Χορτιάτη. Όπως δήλωσε στα NewMedia της ΕΡΤ3 ο δήμαρχος Πυλαίας-Χορτιάτη Ιγνάτιος Καϊτεζίδης βρίσκεται σε επικοινωνία με τους διευθυντές των σχολείων όλων των βαθμίδων. Από σήμερα , λοιπόν, γίνεται έλεγχος της θέρμανσης των σχολείων και των αύλειων χώρων. Δεν θα λειτουργήσουν τα σχολεία, στα οποία θα έχει διαπιστωθεί ότι έχουν παγώσει οι σωλήνες θέρμανσης ή ότι στην αυλή έχει πιάσει πάγο και δεν θα υπάρχει η απαραίτητη ασφάλεια για τους μαθητές. Ο δήμος Πυλαίας- Χορτιάτης θα βγάλει σχετική ανακοίνωση το απόγευμα. Οι γονείς μπορούν να ενημερωθούν εάν τηλεφωνούν από σήμερα στον δήμο Πυλαίας-Χορτιάτης ή αύριο το πρωί στα σχολεία.

Δήμος Νεάπολης- Συκεών:

Στα σχολεία του δήμου Νεάπολης- Συκεών έχουν ανάψει τα καλοριφέρ από το Σάββατο , όπως δήλωσε ο κ. Σίμος Δανιηλίδης. Παρόλα αυτά, θα πραγματοποιηθεί σύσκεψη σήμερα το απόγευμα στις 5.30 του δημάρχου με τους διευθυντές των σχολείων για να παρθεί η τελική απόφαση για το άν θα ανοίξουν ή όχι τα σχολεία. Στην επίσημη ιστοσελίδα του δήμου θα υπάρξει η σχετική ενημέρωση.

Σε ποιούς δήμους θα παραμείνουν κλειστά τα σχολεία

Κλειστά θα παραμείνουν αύριο τα σχολεία στους δήμους:

Παύλου Μελά (κλειστά Δευτέρα) ,

Λαγκαδά (Δευτέρα και Τρίτη κλειστά),

Νέας Προποντίδας (Δευτέρα κλειστά),

Πύδνας Κολινδρού (Δευτέρα και την Τρίτη κλειστά)

Από τον δήμο Πολυγύρου ανακοινώνεται πως τα σχολεία του δήμου Πολυγύρου, όλων των βαθμίδων, δεν θα λειτουργήσουν αύριο Δευτέρα 9 και μεθαύριο Τρίτη 10 Ιανουαρίου 2017, λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών που επικρατούν στην περιοχή (παγετός, χαμηλές θερμοκρασίες κλπ).
Εξαιρούνται τα σχολεία της παραλιακής ζώνης (Μεταμόρφωση, Ορμύλια, Καλύβες, Όλυνθος) τα οποία θα λειτουργήσουν κανονικά με μία ώρα καθυστέρηση στην έναρξη των μαθημάτων.

Keywords
Αναζητήσεις
σχολεια κλειστα
Τυχαία Θέματα