Νηπιαγωγείο θα γίνει το Αρχοντικό Δράκου στην Πορταριά

15:25 22/2/2017 - Πηγή: ΕΡΤ

H Οικονομική Επιτροπή ενέκρινε στη σημερινή της συνεδρίαση τους όρους διακήρυξης του έργου «μετασκευή δημοτικού κτιρίου (Αρχοντικό Δράκου) στην Πορταριά, σε Νηπιαγωγείο. Ο προϋπολογισμός του έργου είναι 140.000 € και αφορά την ολοκλήρωση έργου που είχε ξεκινήσει το 2012, αλλά διακόπηκε το Μάιο του 2014. Το ποσό θα καλύψει ο δήμος.

Πρόκειται για ισόγειο κτίσμα με υπόγειο 157,05 τ.μ. σε οικόπεδο έκτασης 666,71 τ.μ. και στο έργο περιλαμβάνονται η ενίσχυση

του φέροντος οργανισμού και γενικώς η επισκευή και αποκατάστασή του. Για το έργο συντάχθηκε και θεωρήθηκε από την Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου Βόλου μελέτη προϋπολογισμού 360.000 €. Οι εργασίες που προβλέπονται για την ολοκλήρωση των εργασιών αφορούν στην ανακατασκευή της εξωτερικής σκάλας και της βεράντας, τοποθέτηση κιγκλιδωμάτων, νέα πόρτα εισόδου, εσωτερικές πόρτες, επισκευή της εσωτερικής σκάλας, σε εργασίες στα παράθυρα, στο δάπεδο και στην αυλή, ενώ να αποκατασταθεί η περίφραξη, οι εσωτερικοί τοίχοι και θα ολοκληρωθούν οι υπολειπόμενες ηλεκτρολογικές εργασίες.

Keywords
Τυχαία Θέματα