Σε ειδικό καθεστώς περιοριστικών μέτρων η Λέσβος από το Σάββατο λόγω κορονοϊού (video)

21:02 28/8/2020 - Πηγή: ΕΡΤ

Σε ειδικό καθεστώς περιοριστικών μέτρων εντάσσεται η Λέσβος από τις 6:00 αύριο τα ξημερώματα λόγω της ραγδαίας αύξησης των κρουσμάτων κορονοϊού που σημειώθηκε τις τελευταίες δύο εβδομάδες στο νησί. Σήμερα ο ΕΟΔΥ ανακοίνωσε 8 θετικά κρούσματα για τη Λέσβο ανεβάζοντας τον αριθμό των θετικών περιστατικών σε 90 από τις 12 Αυγούστου μέχρι σήμερα.

Όπως ανακοίνωσε στην αναλυτική ενημέρωση το απόγευμα της Παρασκευής, ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας, Νίκος Χαρδαλιάς, από αύριο τα ξημερώματα στη Λέσβο ισχύουν:

-Αναστολή

κάθε είδους εκδήλωσης,

-Απαγόρευση κάθε είδους συνάθροισης πολιτών άνω των 9 ατόμων για οποιονδήποτε λόγο, τόσο σε δημόσιο όσο και σε ιδιωτικό χώρο.

-Στους χώρους εστίασης επιτρέπεται μέγιστος αριθμός ατόμων σε κάθε τραπέζι έως 4 άτομα, εκτός εάν πρόκειται για συγγενείς Α’ βαθμού όπου επιτρέπεται έως 6 άτομα.

-Υποχρεωτική η χρήση μάσκας τόσο σε εξωτερικούς όσο και σε εσωτερικούς χώρους.

Υπενθυμίζεται ότι ισχύει η απαγόρευση λειτουργίας όλων των καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος από τις 12 τα μεσάνυχτα έως τις 07.00 της επομένης

 

The post Σε ειδικό καθεστώς περιοριστικών μέτρων η Λέσβος από το Σάββατο λόγω κορονοϊού (video) appeared first on ΕΡΤ Αιγαίου.

www.ert.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα