Runaway Bride (Η Νύφη το ’Σκασε)

19:02 28/8/2020 - Πηγή: ΕΡΤ

H Julia Roberts είναι αδύνατον να παντρευτεί ακόμα κι αν πρόκειται να την παρακαλάει ο Richard Gere. Κωμωδία οριακά επιστημονικής φαντασίας.

Ρομαντική κομεντί, παραγωγής ΗΠΑ, 1999.

O Αικ ( Ρίτσαρντ Γκιρ) είναι ένας αρθογράφος σε μια μεγάλη εφημερίδα της Ν. Υόρκης όπου αντιμετωπίζει το εξής πρόβλημα: έχει μια ώρα προθεσμία για να παραδώσει το άθρο του στο

αφεντικό του, που είναι η πρώην γυναίκα του και η εμπνευσή του τον έχει εγκαταλείψει.
Ώσπου συναντά σ’ ένα μπαρ έναν τύπο ο οποίος του συστήνεται ως ο Γαμπρός Νο 3, και του λέει μια ιστορία άξια να γραφτεί στην εφημερίδα. Του λέει πως είναι ο τρίτος κατά σειρά γαμπρός τον οποίο παράτησε σύξυλο στην εκκλησία η Μάγκι (Τζούλια Ρόμπερτς). Ο Αικ, που αποφασίζει να κάνει λίγο πιο πιπεράτη την όλη ιστορία, ζωγραφίζει τη Μάγκι με τα πιο μελανά χρώματα, χαρακτηρίζοντάς την, ούτε λίγο ούτε πολύ ως Ανδροφάγο και χρεώνοντάς της το φανταστικό αριθμό των οκτώ γαμπρών που παράτησε στο παρά πέντε.
Η ιστορία δημοσιεύεται, η έκπληκτη Μάγκι τη διαβάζει και εξοργισμένη στέλνει ένα γράμμα στον αρχισυντάχτη προκειμένου ν’ αποκαταστήσει τα τερατώδη ψέματα του άθρου. Ο Αικ απολύεται, μια συγνώμη για την Μάγκι δημοσιεύεται στην εφημερίδα κι ο άνεργος πλέον δημοσιογράφος ξεκινά για το χωριό της αναποφάσιστης νύφης, προκειμένου ν’ αποδείξει σε όλους ότι η Μάγκι δεν πρόκειται να σταματήσει να παρατάει τους γαμπρούς όσες φορές κι αν επιχειρήσει να ενωθεί με κάποιον με τα ιερά δεσμά του γάμου. Το μόνο που μένει είναι να βρεθεί ο γαμπρός Νο 4.
Ο Ρίτσαρντ Γκίρ και η Τζούλια Ρόμπετς ξανά μαζί μετά την μεγάλη επιτυχία του Pretty Woman

Σκηνοθεσία:Γκάρι Μάρσαλ
Παίζουν: Τζούλια Ρόμπερτς, Ρίτσαρντ Γκιρ, Έκτορ Ελιζόντο, Ρίτα Γουίλσον, Τζόαν Κιούζακ

(Διαθέσιμη έως 28/10/2020)

www.ert.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα