Σαμαράς: Η Ελλάδα μπορεί να φιλοξενήσει επενδύσεις υψηλού επιπέδου

13:00 26/4/2013 - Πηγή: ΕΡΤ
Συνάντηση με διευθυντικά στελέχη της Νokia Siemens Network και με τον πρέσβη της Φινλανδίας είχε ο πρωθυπουργός παρουσία των κυρίων Χατζηδάκη και Μηταράκη.

Στην εισήγησή του σε αυτήν τη συνάντηση ο κ. Σαμαράς επισήμανε το πόσο σημαντικό είναι για την χώρα και για τους νέους επιστήμονες η πρόθεση
της εταιρείας για αύξηση της δραστηριότητας και προσλήψεις νέων επιστημόνων δίνοντας και το σύνθημα ότι η Ελλάδα είναι μία χώρα που μπορεί να φιλοξενήσει επενδύσεις υψηλού επιπέδου. Προχωράμε με σημαία μας την ανάπτυξη σημείωσε ο πρωθυπουργός.

«Η σημερινή εξέλιξη είναι μια ψήφος εμπιστοσύνης για την προσπάθεια της Κυβέρνησης, δήλωσε ο υπουργός Ανάπτυξης Κωστής Χατζηδάκης και πρόσθεσε οτι «ακόμα σημαντικότερο είναι ότι η επένδυση που σήμερα ανακοινώνεται θα γίνει σ’ ένα κρίσιμο τομέα, του τομέα της έρευνας και της τεχνολογίας». Και κατέληξε λέγοντας: «Η προσπάθεια, όμως, η δική μας συνεχίζεται. Η προσπάθεια της Κυβέρνησης του Αντώνη Σαμαρά είναι να προσελκύσουμε επενδύσεις, γιατί μόνο με τις επενδύσεις θα αντιμετωπίσουμε το μεγάλο πρόβλημα της ανεργίας».

Οι συναντήσεις του πρωθυπουργού ήταν, παρουσία του Υπουργού Ανάπτυξης Κωστή Χατζηδάκη και του Υφυπουργού Ανάπτυξης Νότη Μηταράκη, με τον πρέσβη της Φινλανδίας κ. Pekka Lintu, με τον επικεφαλής Marketing και Εταιρικών Υποθέσεων, μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Nokia Siemens Networks κ. Barry French, την Εμπορική Ακόλουθο της Πρεσβείας της Φινλανδίας στην Αθήνα κα Jaana Oikarinen- Vasilopoulos, τον Πρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο της Nokia Siemens Networks Hellas κ. Αθανάσιο Έξαρχο και τον επικεφαλής του τμήματος Έρευνας και Ανάπτυξης της Nokia Siemens Hellas κ. Άρη Δρόση.
Keywords
Τυχαία Θέματα