ΣOK για βρέφος 7 μηνών στην Πάτρα

12:27 24/7/2017 - Πηγή: ΕΡΤ

Συνελήφθησαν από αστυνομικούς του Β΄ Αστυνομικού Τμήματος Πατρών οι γονείς ενός βρέφους επτά μηνών με κατηγορίες για πρόκληση επικίνδυνης σωματικής βλάβης και άσκηση ενδοοικογενειακής βίας.

Φρίκη προκαλούν όσα αποκαλύφθηκαν μπροστά στα μάτια των γιατρών του «Καραμανδανείου» -χθες το απόγευμα- όταν οι νεαροί γονείς το μετέφεραν στο Νοσοκομείο Παίδων της Πάτρας.

Το μωρό έφερε μώλωπες σε όλο του το σώμα και εγκαύματα πιθανότατα από τσιγάρο. ΄Εγινε άμεσα εισαγωγή του παιδιού για νοσηλεία.

Την οργή ακόμη και

των γιατρών προκάλεσε η αποκάλυψη ότι τα τραύματα στο βρέφος τα προκάλεσαν οι ίδιοι οι γονείς του, ηλικίας 19 και 27 ετών.

Όλα συνέβησαν -σύμφωνα με τα όσα είπαν στους αστυνομικούς που κλήθηκαν στο νοσοκομείο- το απόγευμα του Σαββάτου στο ισόγειο του σπιτιού τους. Οι γονείς έκαψαν και χτύπησαν βάναυσα το μωρό και στη συνέχεια οι ίδιοι το μετέφεραν αρχικά στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Πατρών όπου οι γιατροί έδωσαν εντολή αμέσως το παιδί να μεταφερθεί στο Καραμανδάνειο. Το παιδί παραμένει νοσηλευόμενο σε σοβαρή κατάσταση.

Σύνταξη: Αθανασία Σταμοπούλου

Keywords
Τυχαία Θέματα