«Ρωμαίος και Ιουλιέτα» του Kenneth Branagh, σε απευθείας μετάδοση από το Λονδίνο

12:11 6/7/2016 - Πηγή: ΕΡΤ

Το Μέγαρο Μουσικής Αθηνών εγκαινιάζει έναν νέο κύκλο μεταδόσεων και προσφέρει στους φίλους του θεάτρου τη δυνατότητα να απολαύσουν, σε απευθείας μετάδοση από το Λονδίνο, τις παραστάσεις της θεατρικής ομάδας του Κένεθ Μπράνα (Κenneth Branagh Theatre Company–KBTC).

Ο νεοσύστατος θίασος του βραβευμένου Βρετανού ηθοποιού και σκηνοθέτη Κένεθ Μπράνα [Kenneth Branagh] παρουσιάζει στο Θέατρο Γκάρικ του Λονδίνου διάσημα έργα

του κλασικού και σύγχρονου ρεπερτορίου. Η επιτυχία των εξαιρετικών παραγωγών του KBTC, ήδη από την πρώτη σεζόν, έχει ξεπεράσει τα σύνορα της Βρετανίας και κατάφερε να κατακτήσει το διεθνές κοινό μέσω δορυφορικών μεταδόσεων σε περισσότερες από 800 αίθουσες σε 30 χώρες του κόσμου.

Η εναρκτήρια μετάδοση στην Ελλάδα θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 7 Ιουλίου, στις 21:15, με το αριστούργημα του Ουίλιαμ Σαίξπηρ «Ρωμαίος και Ιουλιέτα» (στα αγγλικά με ελληνικούς υπότιτλους). Η σκηνοθεσία είναι των Rob Ashford [Ρομπ Άσφορντ] και Kenneth Branagh. Στον ρόλο της Ιουλιέτας η Lily James [Λίλι Τζέιμς], γνωστή ως Λαίδη Ρόουζ από την τηλεοπτική σειρά «Downton Abbey».

Keywords
Τυχαία Θέματα