Λεωφορείο πήρε φωτιά εν κινήσει

10:53 6/7/2016 - Πηγή: ΕΡΤ

Αναστάτωση προκλήθηκε χθες το μεσημέρι στην εθνική οδό Ηρακλείου – Αγίου Νικολάου όταν λεωφορείο, που μετέφερε εργαζόμενους σε ξενοδοχείο, πήρε φωτιά εν κινήσει, ενώ βρισκόταν στο ύψος του αεροδρομίου Ηρακλείου, με κατεύθυνση προς τα ανατολικά.
Η φωτιά προκλήθηκε στον κινητήρα του οχήματος από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία και, λόγω των πυκνών καπνών, ο οδηγός – αφού ακινητοποίησε το λεωφορείο – χρειάστηκε να σπάσει τζάμια προκειμένου οι περίπου 30 επιβαίνοντες να εισπνεύσουν καθαρό αέρα, πριν κατέβουν με ασφάλεια τελικώς από αυτό. Στο σημείο έσπευσαν άνδρες

της Πυροσβεστικής και της Αστυνομίας καθώς και ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ, που μετέφεραν στο νοσοκομείο, για προληπτικούς λόγους, αρχικώς έξι άτομα, τα οποία παρουσίασαν αναπνευστικά προβλήματα από την εισπνοή καπνού. Το ΕΚΑΒ κλήθηκε αργότερα να μεταφέρει από τα Μάλια στο νοσοκομείο έναν ακόμη από τους επιβαίνοντες, καθώς στο μεταξύ παρουσίασε ανάλογα προβλήματα. Από τους διακομισθέντες στο νοσοκομείο μόνο ένα άτομο παρέμεινε για νοσηλεία για προληπτικούς λόγους.

Keywords
Τυχαία Θέματα