Πρωτάθλημα ορεινής ποδηλασίας στις Σέρρες

03:18 15/3/2018 - Πηγή: ΕΡΤ

Περισσότεροι από τριακόσιοι αθλητές, μεταξύ των οποίων και κορυφαίοι πρωταθλητές του αγωνίσματος, αναμένεται να πάρουν μέρος στο πρωτάθλημα ορεινής ποδηλασίας Βορείου Ελλάδας που θα πραγματοποιηθεί το διήμερο 17 και 18 Μαρτίου στις Σέρρες.

Τους αγώνες συνδιοργανώνουν ο Δήμος Σερρών, η Ένωση Ποδηλατικών Σωματείων Μακεδονίας- Θράκης και ο «ΜΑΧΗΤΗΣ» Σερρών. Η αφετηρία του αγώνα θα είναι η κοιλάδα των Αγίων Αναργύρων σε

ένα ιδιαίτερα εντυπωσιακό άθλημα που αποτελεί εξαιρετική επιλογή ήπιας άσκησης για όλες τις ηλικίες σε άμεση επαφή με τη φύση . Μάλιστα υπάρχει η πρόθεση και η πρόβλεψη να διοργανωθεί και λαϊκός αγώνας για τους μικρούς μαθητές – αθλητές. Οι αθλητές θα περάσουν μέσα από την κοιλάδα και θα ανεβούν έως τον Ελαιώνα.

«Το άθλημα της ποδηλασίας γνωρίζει τα τελευταία χρόνια μεγάλη άνοδο στις προτιμήσεις της νεολαίας και όχι μόνο. Ευχαριστούμε την ΕΠΣΜΘ που επέλεξαν τις Σέρρες για το φετινό πρωτάθλημα καθώς και τα μέλη του τοπικού συλλόγου «ΜΑΧΗΤΗΣ» για την ουσιαστική τους συνδρομή στους αγώνες» είπε ο Δήμαρχος Σερρών Πέτρος Αγγελίδης που τόνισε ότι ο Δήμος Σερρών έχει καταφέρει να διοργανώνει μεγάλες αθλητικές εκδηλώσεις και να συγκεντρώνει πανελλήνια το ενδιαφέρον του αγωνιστικού κοινού. Ο εντεταλμένος δημοτικός σύμβουλος για τον αθλητισμό και τον πολιτισμό και πρόεδρος της ΚΕΔΗΣ Βασίλης Τερζής αναφέρθηκε στο υψηλό επίπεδο των αγώνων αφού όπως είπε αναμένεται να έρθουν οι κορυφαίοι του αγωνίσματος ενώ ο πρόεδρος του «ΜΑΧΗΤΗ» που εκπροσωπεί την ένωση ποδηλατικών σωματείων Μακεδονίας- Θράκης Γιώργος Θεοδωρίδης μίλησε για τη μεγάλη συμμετοχή των κορυφαίων αθλητών και την άνοδο του αθλήματος στην Ελλάδα.

The post Πρωτάθλημα ορεινής ποδηλασίας στις Σέρρες appeared first on ert.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα