Προσλήψεις 15.371 αναπληρωτών – Ο αριθμός ξεπερνά κάθε προηγούμενο (video)

14:38 6/9/2017 - Πηγή: ΕΡΤ

Οι 15.371 προσλήψεις αναπληρωτών ανακοινώθηκαν τα ξημερώματα, ώστε τη Δευτέρα 11 Σεπτεμβρίου νηπιαγωγοί, δάσκαλοι καθηγητές και βιβλία να είναι στη θέση τους.

‘Οπως ανακοίνωσε το υπουργείο Παιδείας, τα σχολεία φέτος θα ανοίξουν «με λιγότερες από κάθε άλλη χρονιά ελλείψεις», καθώς οι προσλήψεις συνιστούν «τον μεγαλύτερο αριθμό που έχει ανακοινωθεί», πριν από έναρξη σχολικής χρονιάς.

Τη

δυνατότητα έκπτωσης 50% στα ακτοπλοϊκά εισιτήρια θα έχουν για φέτος οι αναπληρωτές εκπαιδευτικοί πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, που πρόκειται να μεταβούν σε κάποιο νησί, όπου αποτελεί τον τόπο διορισμού τους.

Τα υπουργεία Παιδείας και Ναυτιλίας , θεωρώντας ιδιαίτερης σημασίας την πλήρη στελέχωση των εκπαιδευτικών μονάδων των νησιών, συνέτειναν τις προσπάθειές τους έτσι ώστε να υπάρξει επιδότηση της ακτοπλοϊκής μετακίνησης των αναπληρωτών εκπαιδευτικών, που πρόκειται τις επόμενες μέρες να μεταβούν στο τόπο διορισμού τους (νησί).

Η έκπτωση θα παρέχεται από τις εταιρείες BLUE STAR FERRIES, SUPERFAST FERRIES, ANEK LINES, HELLENIC SEAWAYS και MINOAN LINES.

ΠΗΓΗ: ΕΡΤ1/Ρεπορτάζ: Ελίνα Κολύβα

Keywords
Τυχαία Θέματα