Πρόσκληση για συμμετοχή στις εκλογές απηύθυνε ο δήμαρχος Ρόδου

11:06 7/11/2017 - Πηγή: ΕΡΤ

Πρόσκληση για συμμετοχή στις εκλογές ανάδειξης προέδρου στο νέο πολιτικό φορέα, απηύθυνε χθες ο δήμαρχος Ρόδου, Φώτης Χατζηδιάκος, ως υπεύθυνος της διαδικασίας.
Σε συνέντευξη τύπου, στην οποία παρίσταντο ο συντονιστής της Ν.Ε, Αντώνης Κολιάδης, ο πρώην βουλευτής, Κοσμάς Σφυρίου, ως εκπρόσωπος της Φώφης Γεννηματά και οι κ.κ. Τάσος Ντάλιας, εκπρόσωπος του Σταύρου Θεοδωράκη, Μανώλης Παπαδόπουλος, εκπρόσωπος του Γιώργου

Καμίνη και Τσαμπίκος Ψαράς, εκπρόσωπος του Νίκου Ανδρουλάκη, αναφέρθηκε ότι η συνεργασία τους ήταν άριστη για την ενότητα του χώρου.
«Σε όλη αυτή τη διαδικασία λειτουργήσαμε σαν να είμαστε ήδη ένας ενιαίος φορέας» δήλωσε ο Κοσμάς Σφυρίου, τονίζοντας ότι οι αποφάσεις ήταν ομόφωνες και ότι αυτό που ενδιαφέρει είναι η ενότητα μέσα στην κοινωνία.
Σημειώνεται ότι στην εκλογή της Κυριακής μπορούν να πάρουν μέρος όσοι είναι εγγεγραμμένοι στους εκλογικούς καταλόγους, καταβάλλοντας το ελάχιστο ποσό των 3 ευρώ.
Οι κάλπες θα λειτουργήσουν στο Ροδίνι για την πόλη της Ρόδου, στις έδρες των πρώην Καποδιστριακών Δήμων για το νησί, καθώς και σε όλα τα νησιά από τις 8 το πρωϊ έως τις 8 το βράδυ.
Συνολικά στο νομό Δωδεκανήσου θα υπάρχουν 28 εκλογικά τμήματα.

Keywords
Τυχαία Θέματα