Προκάλεσαν φθορές στα εξωτερικά ιατρεία του ΚΥΤ

00:02 16/4/2020 - Πηγή: ΕΡΤ

Φθορές  στους 4 οικίσκους που τοποθετήθηκαν στην  περιμετρική ζώνη του ΚΥΤ Σάμου με σκοπό την λειτουργία ιατρείου πρώτης αξιολόγησης σε τυχόν εμφάνιση συμπτωμάτων κορωνοϊού στους διαμένοντες στο ΚΥΤ προκάλεσαν οι μετανάστες το τελευταίο τριήμερο. Συγκεκριμένα προχώρησαν  στο σπάσιμο τζαμιών και σε καταστροφές στο αποχετευτικό δίκτυο και τα κλιματιστικά. Ο Αντιπεριφερειάρχης Σάμου σε σχετική ανακοίνωση του κατήγγειλε το περιστατικό.

Συγκεκριμένα ανέφερε:

Όπως

είναι γνωστό η Περιφερειακή Ενότητα Σάμου με την συνδρομή του Υπουργείου Μεταναστευτικής Πολιτικής & Ασύλου, εγκατέστησε τέσσερις οικίσκους στη περιμετρική ζώνη του ΚΥΤ Σάμου με σκοπό την λειτουργία ιατρείου πρώτης αξιολόγησης σε τυχόν εμφάνιση συμπτωμάτων κορονοϊού στους διαμένοντες στο ΚΥΤ.  Η Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου  προσέλαβε υγειονομικό προσωπικό ώστε να αποσυμφορηθεί το Νοσοκομείο μας σε περίπτωση εξέλιξης διασποράς της νόσου.

Το τελευταίο τριήμερο προκαλούνται φθορές στους οικίσκους όπως σπάσιμο τζαμιών, καταστροφές στο αποχετευτικό δίκτυο και τα κλιματιστικά. Καταγγέλλουμε την απαράδεκτη συμπεριφορά ατόμων απέναντι σε υγειονομικές δομές, ιδιαίτερα την τρέχουσα περίοδο της πανδημίας και ενημερώνουμε ότι σε περίπτωση σύλληψης των δραστών θα προβούμε σε όλα τα ένδικα μέσα.

The post Προκάλεσαν φθορές στα εξωτερικά ιατρεία του ΚΥΤ appeared first on ΕΡΤ Αιγαίου.

www.ert.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα
Προκάλεσαν, ΚΥΤ,prokalesan, kyt