«Πρωινή Διαδρομή» στην Περιφέρεια Πελοποννήσου

08:49 19/4/2017 - Πηγή: ΕΡΤ

-Παρά το γεγονός ότι υπήρχε συναγερμός, διαρρήκτες μπήκαν στο Δημόσιο ΚΤΕΟ Τρίπολης και αφού έκοψαν το ρεύμα προκάλεσαν καταστροφές αφαιρώντας υλικό απο χαλκό.
Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις η ζημιά υπολογίζεται σε αρκετές χιλιάδες ευρώ.

-Συνεδριάζει στις 7.00 το απόγευμα το Δημοτικό Συμβούλιο Μεγαλόπολη. Θα συζητηθούν τρέχοντα θέματα.

-Στις 14 Μαίου θα πραγματοποιηθεί η πορεία Ειρήνης Κερασίτσα -Τρίπολη στη μνήμη του ΓΡηγόρη Λαμπράκη.

-Πρόγραμμα

μεταπτυχιακών σπουδών ανακοίνωσε το Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου. Πρόκειται για 40 θέσεις μεταπτυχιακών φοιτητών στο πρόγραμμα οργάνωση και διοίκηση αθλητικού οργανισμού και επιχειρήσεων. Οι εγγραφές άρχισαν στις 12 Απριλίου και θα διαρκέσουν έως τις 30 Μαίου, ενώ τα μαθήματα θα γίνονται με τη μέθοδο της σύγχρονης εξ αποστάσεως εκπαίδευσης, παράλληλα με την δια ζώσης εκπαίδευση παράλληλα με την εκπαίδευση. Πληροφορίες στο τηλ 2731089670.

-Φτωχότερος είναι ο πνευματικός κόσμος της χώρας καθώς «έφυγε» απο τη ζωή σε ηλικία 77 ετών ο Σπαρτιάτης συγγραφέας σκιτσογράφος και μαθηματικός Δημήτρης Πετσετίδης.

-Εκδήλωση αφιερωμένη στην 3η Μεραρχία του Δημοκρατικού Στρατού Ελλάδας θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο στη Μεγαλόπολη. Οργανώνει το ΚΚΕ.

-Με ιδιαίτερη λαμπρότητα θα γιορταστεί η ημέρα φιλελληνισμός και Διεθνούς Αλληλεγγύης αύριο στην Περιφέρεια Πελοποννήσου.

-Η 194η επέτειος της Β’Εθνοσυνέλευσης των Ελλήνων του έτους 1823, ενα ιστορικό γεγονός σταθμό στην δημιουργία του σύγχρονου Ελληνικού κράτους θα γιορταστεί την Παρασκευή στο Άστρος Κυνουρίας.

Δέσποινα Αρσένη

Keywords
Τυχαία Θέματα