«Πρωινή διαδρομή» στην Περιφέρεια Πελοποννήσου

10:11 6/12/2018 - Πηγή: ΕΡΤ

-Η Υφυπουργός προστασίας του πολίτη Κατερίνα Παπακώστα –Σιδηρόπουλου, συναντήθηκε κατόπιν πρόσκλησής της με τον Διοικητή πυροσβεστικών υπηρεσιών Γυθείου Κωσταντίνο Γραφάκο.

Η συνάντηση έγινε στα πλαίσια της παγκόσμιας ημέρας εθελοντισμού.

Όπως τονίζει το υπουργείο στο επίκεντρο της συνάντησης βρέθηκαν οι δράσεις εθελοντισμού της πυροσβεστικής υπηρεσίας Γυθείου αποδεικνύοντας ότι στην περιφέρεια ήδη το πυροσβεστικό Σώμα πάντα σε συνεργασία και με άλλους συναρμόδιους φορείς κτίζει τον εθελοντισμό όποιος επιδρά στην πρόληψη ,στην αντιμετώπιση συμβάντων αλλά και στην οικονομία.

-Σύσκεψη

με θέμα το πρόβλημα που προέκυψε από την καταστροφή της φετινής παραγωγής μανταρινιών στην Αργολίδα και για την αναζήτηση τρόπων αποζημιώσεις των αγροτών έγινε στο υπουργείο αγροτικής ανάπτυξης και τροφίμων.

Συμμετείχαν ο υπουργός Σταύρος Αραχωβίτης ο πρόεδρος του ΕΛΓΑ Φάνης Κουρεμπές , εκπρόσωποι των ομάδων των παραγωγών, ο αντιπεριφερειάρχης Τάσος χειβιδόπουλος, οι βουλευτές Γιάννη Γκιόλας, Γιάννης Ανδριανός και Γιάννης Μανιάτης .

Ηδη ο υπουργός Σταύρος Αραχωβίτης και ο πρόεδρος του ΕΛΓΑ έδωσαν τις πρώτες κατευθύνσεις προκειμένου να προχωρήσουμε όσο το δυνατό πιο γρήγορα οι διαδικασίες του προγράμματος για την αποζημίωση των παραγωγών.

Δέσποινα Αρσένη

www.ert.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα