«Πρωινή διαδρομή στην επικαιρότητα Πελοποννήσου»

09:56 15/3/2018 - Πηγή: ΕΡΤ

–Εθελοντική αιμοδοσία οργανώνει ο Δήμος Μεγαλόπολης την Τετάρτη 21 Μαρτίου από τις 9:00 το πρωί έως τις 15:00 το μεσημέρι στο Κ.Υ. της πόλης.

–Τραγικό θάνατο βρήκε ένας 76χρονος χθες σε τοπική Κοινότητα του Δήμου Γορτυνίας όταν το τρακτέρ που οδηγούσε ανετράπη και τον καταπλάκωσε.

–Με σημαντικά θέματα στην ημερήσια διάταξη θα συνεδριάσει τη Δευτέρα στις 16:00 το απόγευμα το περιφερειακό συμβούλιο Πελοποννήσου, στο πνευματικό Κέντρο Τρίπολης.

–Η 1η Παμπελοποννησιακή φιλική συνάντηση μελών των τοπικών Διεθνών Ενώσεων Αστυνομικών Πελοποννήσου

θα γίνει στο Ναύπλιο το Σαββατοκύριακο.

–Η χώρα στη δίνη ραγδαίων γεωπολιτικών εξελίξεων είναι το θέμα ημερίδας που θα γίνει την Κυριακή στις 7:30 στον Δον Κιχώτη στο Ναύπλιο.

–Το 11ο περιφερειακό τμήμα Νοτιοανατολικής Πελοποννήσου του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδας οργανώνει σεμινάριο με θέμα ΕΦΚΑ – Εργατικά αύριο στις 17:00 το απόγευμα στο Επιμελητήριο Κορίνθου.

–Στα πλαίσια της 23ης Διεθνούς ημέρας Γαλλοφωνίας θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο στις 10:30 το πρωί εκδήλωση στη δημόσια βιβλιοθήκη Τρίπολης με θέμα «Μαραθώνιος ανάγνωσης Γαλλικής ποίησης».

–Εκδήλωση με θέμα «Η συμβολή των Τσακώνων στην επανάσταση του 1821» οργανώνει το Αρχείο Τσακωνιάς σε συνεργασία με το Δήμο Ν. Κυνουρίας. Η εκδήλωση θα γίνει το Σάββατο στη Φάμπρικα Πολιτισμού Λεωνιδίου.

–Θρήνος στη Ν. Κυνουρίας για το χαμό ενός 44χρονου από τροχαίο που σημειώθηκε χθες το βράδυ περίπου στις 21:00 στο 5ο χιλιόμετρο Τυρού – Λεωνιδίου. Το μοτοποδήλατο που οδηγούσε με κατεύθυνση προς τα Μέλανα έχασε τον έλεγχο, εξετράπη, ανετράπη με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του.

–Εκδήλωση αφιερωμένη στην επέτειο της 25ης Μαρτίου 1821 οργανώνει η Ιερά Μητρόπολη Μαντινείας κ΄ Κυνουρίας το Σάββατο στις 19:30 το απόγευμα στο Πνευματικό Κέντρο Τρίπολης.

–Το Άργος και το Ναύπλιο επισκέφτηκε χθες ο Υποστράτηγος της Πυροσβεστικής Κος Κωνσταντίνος Κυριακόπουλος. Πρόκειται για το συντονιστή Πυροσβεστικών Υπηρεσιών. Σκοπός της επίσκεψης ήταν η τόνωση του ηθικού των ανδρών του Πυροσβεστικού σώματος εν΄ όψη της έναρξης αντιπυρικής περιόδου.

–Ημερίδα με θέμα ο Τουρισμός συναντά τον Πολιτισμό, θα γίνει το Σάββατο στις 10:00 το πρωί στην αίθουσα εκδηλώσεων Μ. Αλέξανδρος του Άργους.

–850.000 ευρώ για την αναβάθμιση των παιδικών χαρών στους Δήμους της Αργολίδας, ενέκρινε ο Υπουργός Εσωτερικών Πάνος Σκουρλέτης.

–Τη Σπάρτη επισκέφτηκε η γνωστή ηθοποιός Τιτίκα Στασινοπούλου, με την ιδιότητα της προέδρου του Ευρωμεσογειακού Κέντρου για την UNESCO. Σκοπός της επίσκεψής της ήταν η συνάντηση των μελών του νεοϊδρυθέντος συλλόγου φίλων Καστροπολιτείας του Μυστρά στον οποίο συμμετέχει ενεργά.

Δέσποινα Αρσένη

The post «Πρωινή διαδρομή στην επικαιρότητα Πελοποννήσου» appeared first on ert.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα