«Πρωινή διαδρομή» στην ενημέρωση της Πελοποννήσου

09:17 21/8/2018 - Πηγή: ΕΡΤ

Εκδήλωση-συζήτηση για το σπήλαιο του Φράχθι, στην Κοιλάδα Ερμιονίδας, θα πραγματοποιηθεί, αύριο, στις 7 το απόγευμα, σε ξενοδοχείο της περιοχής. Ομάδα αρχαιολόγων που πραγματοποιούν ομάδα υποθαλάσσιες έρευνες θα παρουσιάσουν τα αποτελέσματα των ερευνών.

* 8 Σεπτεμβρίου η Αρμάτα στις Σπέτσες. Ο δήμος Σπετσών, θα τιμήσει όπως κάθε χρόνο την κορυφαία εκδήλωση ηρωισμού των Σπετσιωτών, την ναυμαχία των Σπετσών, που έγινε στις 8 Σεπτεμβρίου 1922 και η οποία έχει καταγραφεί ως ένα απ’ τα σημαντικότερα γεγονότα της επανάστασης του 21.

* Συναυλία με τον Γιάννη Μαρκόπουλο, στο Κάστρο του Μυστρά,

θα δοθεί με αφορμή την Πανσέληνο, την Κυριακή. Οργανώνεται απ’ την Περιφέρεια Πελοποννήσου και απ’ το Υπουργείο Πολιτισμού.

*Παρουσία του Υπουργού Εσωτερικών της Κυπριακής Δημοκρατίας Κ. Πετρίδη, αρχίζουν αύριο οι τριήμερες εκδηλώσεις των αδελφοποιημένων δήμων Καραβά Κύπρου και Κυθήρων, στο πανέμορφο νησί των Κυθήρων.

* Στο πλαίσιο της εορτής της μελιτζάνας, στο Λεωνίδιο, στις 25 Αυγούστου, θα γίνει ο διαγωνισμός γευσιγνωσίας με πρώτη ύλη την τσακώνικη μελιτζάνα.

* Βραδιά μανιάτικης γαστρονομίας την Πέμπτη στην πλατεία της Αρεόπολης, στη Μάνη. Οι γυναίκες της περιοχής θα μαγειρέψουν τοπικά παραδοσιακά φαγητά και θα τα μοιραστούν με τους επισκέπτες.

σύνταξη ειδήσεων: Δ. Αρσένη

www.ert.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα
Πρωινή, Πελοποννήσου,proini, peloponnisou