Προετοιμασία Ε.Κ. Λάρισας για το αντιπολεμικό συλλαλητήριο της Θεσ/νικης

12:58 16/6/2017 - Πηγή: ΕΡΤ

Παρόν στη μεγάλη αντιπολεμική διαδήλωση συνδικάτων από όλη την Ελλάδα και χώρες των Βαλκανίων, που διοργανώνεται με πρωτοβουλία του ΠΑΜΕ, το Σάββατο 24 Ιούνη, στις 1 μ.μ στην Πλατεία Αριστοτέλους της Θεσσαλονίκης προς το Νατοϊκό στρατηγείο, θα είναι το Εργατικό Κέντρο Λάρισας.
Η

διοίκηση απευθύνει κάλεσμα σε εργαζόμενους, άνεργους, συνταξιούχους, αυτοαπασχολούμενους και μικρούς αγρότες για συμμετοχή τους στο συλλαλητήριο και για το λόγο αυτό θα διατεθούν λεωφορεία για τη μεταφορά τους στην συμπρωτεύουσα.
Η αναχώρηση από τη Λάρισα θα γίνει στις 10 το πρωί, από το χώρο της Λαϊκής Αγοράς της Τετάρτης (δίπλα στον Πηνειό).
Η μετακίνηση του κόσμου θα είναι δωρεάν, αφού τα έξοδα θα καλυφθούν από το ΕΚΝΛ και τα Σωματεία.
Είναι απαραίτητο όσοι θα πάρουν μέρος, να δηλώνουν στο ΕΚΝΛ ή στο τηλέφωνο 2410 250708 και στα σωματεία, προκειμένου να καθορισθεί ο αριθμός των λεωφορείων.
Όπως σημείωσε ο πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου κ. Τάσος Τσιαπλές η χώρα μας συμμετέχει σε 13 στρατιωτικές επεμβάσεις σε όλο τον κόσμο δίνοντας 4 δις ευρώ κάθε χρόνο στο ΝΑΤΟ, το υψηλότερο δηλαδή ποσοστό Ευρωπαϊκής χώρας.
Σε ανακοίνωσή του Ε.Κ.Λ. επισημαίνεται ότι: “Η κινητοποίηση αυτή γίνεται γιατί, από την Ουκρανία, τη Μαύρη Θάλασσα, τα Βαλκάνια και το Αιγαίο, ως την Αν. Μεσόγειο, την Μέση Ανατολή και τη Β. Αφρική, ο ιμπεριαλιστικός πόλεμος μαίνεται, για τα συμφέροντα των πολυεθνικών. Ο πόλεμος στη Συρία, στον οποίο μπλέκονται ισχυρές καπιταλιστικές δυνάμεις, συνεχίζεται. Στα Βαλκάνια ανάβουν νέες φωτιές.
Οι ιμπεριαλιστές ξαναμοιράζουν τη γη με των λαών το αίμα”.

Keywords
Τυχαία Θέματα