Προχωρούν τα έργα στο Φόδελε

00:33 8/6/2018 - Πηγή: ΕΡΤ

Προχωρούν με ικανοποιητικό ρυθμό τα έργα που έχει ξεκινήσει ο δήμος Μαλεβιζίου στο Φόδελε, σύμφωνα με το δήμαρχο, Κώστα Μαμουλάκη, που επισκέφθηκε την περιοχή.

Πρόκειται για έργα αποκατάστασης κοινόχρηστων χώρων εντός του οικισμού, τοποθέτησης κυβόλιθων, διαπλάτυνσης της δημοτικής οδού στην είσοδο του Φόδελε, τεχνικά έργα διευθέτησης της ροής των ομβρίων υδάτων σε σημεία που παρουσιάζεται πρόβλημα, καθώς και τσιμεντοστρώσεις, συνολικού προϋπολογισμού 223.200 ευρώ, με χρηματοδότηση από πιστώσεις του κληροδοτήματος, Εμμανουήλ Μελισσείδη.
Ο κ. Μαμουλάκης

σε δηλώσεις του ανέφερε: «Με χαρά διαπιστώνω ότι οι σημαντικές αυτές παρεμβάσεις στο Φόδελε προχωρούν έντεχνα και σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα. Αναβαθμίζεται έτσι αισθητά το Φόδελε, τα σοκάκια του γίνονται ακόμα πιο γραφικά και προσβάσιμα στους επισκέπτες, ενώ παράλληλα, ικανοποιούμε και τα σχετικά αιτήματα των κατοίκων. Είμαι δε βέβαιος ότι το Φόδελε, που αποτελεί πόλο έλξης για πολλές χιλιάδες ξένων επισκεπτών λόγω και του μοναδικού στην Ελλάδα Μουσείου του Δ. Θεοτοκόπουλου, θα ενισχύσει έτσι ακόμα περισσότερο την αναπτυξιακή του προοπτική».

www.ert.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα