Δήμαρχος για ΔΗΠΕΘΕ: «Διερράγη η εμπιστοσύνη μεταξύ των δύο πλευρών»

00:03 8/6/2018 - Πηγή: ΕΡΤ

Τη βεβαιότητα ότι το θέατρο «Ρένα Βλαχοπούλου» στο Μόν Ρεπό είναι λειτουργικό εξέφρασε ο Δήμαρχος Κ. Νικολούζος, επισημαίνοντας ότι ο Δήμος έχει ήδη ζητήσει από το ΔΗΠΕΘΕ δύο ημερομηνίες για το ανέβασμα παραστάσεων κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού.
Αναφερόμενος στη ρήξη που υπήρξε με τον πρόεδρο του ΔΗΠΕΘΕ Σταμάτη Κυπριώτη, από

τον οποίο έχει ζητήσει την παραίτηση, δήλωσε ότι αυτή οφείλεται στη διάρρηξη της εμπιστοσύνης που υπήρξε μεταξύ των δύο πλευρών. «Νομίζω» ανέφερε χαρακτηριστικά «ότι είναι βασική αρχή οποιασδήποτε διοίκησης ή διαχείρισης να υπάρχει εμπιστοσύνη και απόλυτη αρμονία ανάμεσα σε αυτούς που είναι επικεφαλής των Νομικών Προσώπων που εξαρτώνται από το Δήμο. Δε μπορεί ο διευθυντής ή ο επικεφαλής μιας επιχείρησης να είναι σε δυσαρμονία ή να μην υπάρχει απόλυτο πνεύμα και κλίμα εμπιστοσύνης μεταξύ τους. Αυτό για κάποιους λόγους – πιθανόν και για λόγους παρανόησης ή ό,τι άλλη ερμηνεία μπορεί να δώσει κανείς – μεταξύ εμού και του κ. Κυπριώτη διασαλεύτηκε. Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα να βλέπουμε τα πράγματα τελείως διαφορετικά όσον αφορά το μέλλον και την πορεία των πραγμάτων. Νομίζω ότι καλύτερος τρόπος είναι να το λύσουμε έτσι» κατέληξε ο κ. Νικολούζος.
Ο Δήμαρχος ανέφερε ότι η αντικατάσταση του κ. Κυρπιώτη θα γίνει σύντομα αλλά δεν αναφέρθηκε σε υποψήφια πρόσωπα για τη θέση του προέδρου του ΔΗΠΕΘΕ Κέρκυρας.

www.ert.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα