Προχωρά η κατασκευή του σχολείου

07:14 11/9/2018 - Πηγή: ΕΡΤ

Την ικανοποίησή του για την πορεία ολοκλήρωσης του νέου σχολικού συγκροτήματος που κατασκευάζεται στο Γάζι, η θεμελίωση του οποίου έγινε στις 15 Σεπτεμβρίου του 2017, εξέφρασε ο δήμαρχος Μαλεβιζίου, Κώστας Μαμουλάκης, που επισκέφθηκε το έργο το οποίο έχει προϋπολογισμό 4,5 εκατομμύρια ευρώ.

Πρόκειται για ένα βιοκλιματικό τριώροφο κτίριο δυναμικότητας 360 μαθητών το οποίο περιλαμβάνει 13 αίθουσες διδασκαλίας, βιβλιοθήκη, αίθουσα πολλαπλών χρήσεων, χώρο φαγητού, γραφεία διδασκόντων, ιατρείο, γυμναστήριο και 4 αίθουσες εργαστηρίων, ενώ στο περιβάλλοντα χώρο θα έχει γήπεδο μπάσκετ και βόλεϊ.
Σε

δηλώσεις του ο κ. Μαμουλάκης ανέφερε: «Με ικανοποίηση διαπιστώνω ότι ένα ακόμα νέο σχολείο στο Γάζι, προχωράει με ταχύτατους ρυθμούς και πολύ σύντομα παραδίδεται στους μαθητές και τους εκπαιδευτικούς.
Ένα νέο σχολείο που συμβάλει στην αντιμετώπιση του προβλήματος της σχολικής στέγης της περιοχής μας, ενός προβλήματος που έχουμε καταφέρει να αντιμετωπίσουμε σε ικανοποιητικό βαθμό. Το νέο αυτό σχολείο έρχεται να προστεθεί στο βιοκλιματικό Λύκειο Γαζίου που κατασκευάσαμε πρόσφατα, στο παλιό αθλητικό σχολείο της Αμμουδάρας που ανακαινίσαμε πλήρως και μετατρέψαμε σε δημοτικό, στα νέα νηπιαγωγεία που φτιάξαμε στην Αγία Μαρίνα, όπως επίσης και στις πολλές και σημαντικές παρεμβάσεις μας σε όλα τα σχολικά κτίρια της ευρύτερης περιοχής του Γαζίου».

www.ert.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα