Πορείες πριν τα αποψινά εγκαίνια της 83ης ΔΕΘ

14:50 8/9/2018 - Πηγή: ΕΡΤ

Στις 17.00 θα γίνει μοτοπορεία από το Μοτοσυκλετικό Όμιλο Σοχού προς τιμήν του Μεγάλου Αλεξάνδρου. Η μοτοπορεία θα ξεκινήσει από το Σοχό και τα μέλη του ομίλου με τις μηχανές τους θα κατευθυνθούν προς το εμπορικό κέντρο One Salonica, στη δυτική είσοδο της Θεσσαλονίκης.

Οι βασικές πορείες που έχουν προγραμματιστεί για σήμερα, ημέρα εγκαινίων της 83ης ΔΕΘ αναμένεται να ξεκινήσουν μετά τις 18.00. Οι βασικές συγκεντρώσεις που έχουν προγραμματιστεί: Στο ‘Αγαλμα του

Βενιζέλου καλούν στις 6 το απόγευμα, ΓΣΕΕ, ΑΔΕΔΥ, ΕΚΘ και ΕΔΟΘ.

Το κάλεσμα του ΠΑΜΕ είναι την ίδια ώρα στην Πλατεία Αριστοτέλους. Στις 18.00 στην Καμάρα, προγραμματίζουν συγκέντρωση ατόμα που πρόσκεινται στον αντιεξουσιαστικό και αναρχικό χώρο. Στις 18.00 καλούν σε προσυγκέντρωση μέλη των ΛΑΕ, ΟΚΔΕ, ΚΕΕΡΦΑ επί της οδού Εγνατίας στο ύψος της Αγίας Σοφίας.

Στις 18.30 στο Ηλέκτρα Παλλάς θα συγκεντρωθούν πριν την πορεία διαμαρτυρίας οι εργαζόμενοι στους ΟΤΑ και τις δημοτικές επιχειρήσεις. Τέλος, όσοι θα συμμετάσχουν στο συλλαλητήριο για τη Μακεδονία, οι Παμμακεδονικές οργανώσεις και σωματεία προγραμματίζουν να συγκεντρωθούν, στις 7 το απόγευμα, έξω από το Βελλίδειο Συνεδριακό Κέντρο.

www.ert.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα