Πολωνία-Πορτογαλία με στόχο την τετράδα

10:04 30/6/2016 - Πηγή: ΕΡΤ

Το πρώτο από τα τέσσερα εισιτήρια της ημιτελικής φάσης στο Euro 2016, διεκδικούν το βράδυ της Πέμπτης (30/7 22:00) η Πολωνία με την Πορτογαλία στη Μασσαλία.

Ξεκάθαρο φαβορί σύμφωνα με τα όσα έχουν δείξει οι δύο ομάδες στη μέχρι τώρα πορεία τους στη διοργάνωση δεν υπάρχει, καθώς αμφότερες δίνουν βάση στην αμυντική λειτουργία, με πρωταρχικό στόχο, στον αγωνιστικό τους προσανατολισμό, την διατήρηση του «μηδέν».

Τόσο η Πολωνία, όσο και η Πορτογαλία «ίδρωσαν»

για να φτάσουν στους «8» με τους πρώτους να παίρνουν την πρόκριση στα πέναλτι απέναντι στην Ελβετία, ενώ οι Ίβηρες απέκλεισαν στο 117’ την Κροατία.

Με δεδομένο ότι όποιος προκριθεί, πέφτει πάνω στο Βέλγιο ή την Ουαλία, ο δρόμος για τον τελικό της 10ης Ιουλίου είναι σαφώς πιο βατός, απ΄ότι συμβαίνει στην απέναντι όχθη, όπου Γερμανία, Ιταλία, Γαλλία και Ισλανδία θα «σφαχτούν» για μία θέση στο μεγάλο ραντεβού.

Διαιτητής της αναμέτρησης θα είναι ο Γερμανός, Φέλιξ Μπριχ,

Πιθανές συνθέσεις:

Πορτογαλία (Φερνάντο Σάντος): Ρουί Πατρίσιο, Πέπε, Ζοζέ Φόντε, Γκερέιρο, Ζοάο Μάριο, Ρικάρντο Καρβάλιο, Γουίλιαμ Καρβάλιο (Ρενάτο Σάντσες), Σέντρικ, Άντριεν Σίλβα, Νάνι, Κριστιάνο Ρονάλντο.

Πολωνία (Ανταμ Ναβάλκα): Φαμπιάνσκι, Πίστσεκ, Γεντρέτσικ, Γκλικ, Παζντάν, Μπλαστσικόφσκι, Κριτσόβιακ, Ματσίνσκι, Γκροσίτσκι, Λεβαντόφσκι, Μίλικ.

Keywords
Τυχαία Θέματα