Λέσβος: Εξαρθρώθηκε ομάδα νεαρών που έκλεβε μηχανάκια

09:59 30/6/2016 - Πηγή: ΕΡΤ

Συνελήφθησαν το απόγευμα της Τρίτης, 5 νεαροί, ηλικίας από 21 έως 24 ετών, οι οποίοι διέπρατταν συστηματικές κλοπές σε μηχανάκια στην ευρύτερη περιοχή της Καλλονής στη Λέσβο, μετά από μεθοδική έρευνα της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Μυτιλήνης, με τη συνδρομή αστυνομικών της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής της Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) της Διεύθυνσης Αστυνομίας Λέσβου, του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Μυτιλήνης και του Αστυνομικού Τμήματος Καλλονής.

Σε

βάρος των 5 νεαρών σχηματίστηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής.

Ειδικότερα, όπως διακριβώθηκε, οι πέντε συλληφθέντες είχαν συστήσει τους τελευταίους τρεις τουλάχιστον μήνες, εγκληματική ομάδα, με σκοπό την κλοπή δίκυκλων μοτοποδηλάτων και μοτοσικλετών.

Από τη μέχρι τώρα έρευνα, η οποία βρίσκεται σε εξέλιξη, εξιχνιάστηκαν πέντε (5) υποθέσεις κλοπών δίκυκλων οχημάτων, τις οποίες είχαν διαπράξει από κοινού οι εμπλεκόμενοι, κατά το τελευταίο δίμηνο, σε διάφορες περιοχές της Λέσβου. Πιο συγκεκριμένα, οι κλοπές αυτές αφορούν στην πόλη της Μυτιλήνης και στις περιοχές της Καλλονής και του Σκουτάρου στη Λέσβο.

Ως προς τη μεθοδολογία που ακολουθούσαν, οι δράστες, ενεργώντας κατά τις νυχτερινές ώρες, εντόπιζαν δίκυκλα οχήματα και στη συνέχεια τα αφαιρούσαν, χρησιμοποιώντας για τη μεταφορά τους ένα αυτοκίνητο τύπου βαν.

Keywords
Αναζητήσεις
νεα μυτιληνη κλοπες μηχανακια
Τυχαία Θέματα