Πολιτικές αντιδράσεις για την επίθεση στην επιχείρηση της κας Μητσοτάκη

11:25 12/2/2018 - Πηγή: ΕΡΤ

Η εμπρηστική επίθεση που σημειώθηκε τα ξημερώματα στην επιχείρηση της συζύγου του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, Μαρέβα Μητσοτάκη προκάλεσε την αντίδραση του κ.Μητσοτάκη, της κυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ και άλλων φορέων της πολιτικής ζωής της χώρας.

Ανάρτηση στο διαδίκτυο για την επίθεση με γκαζάκια στο μαγαζί της συζύγου του Μαρέβας Μητσοτάκη έκανε ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Επίθεση σήμερα το πρωί με γκαζάκια στο γραφείο της συζύγου μου. Εκεί οδηγεί

η ανελέητη στοχοποίησή της από τα υπόγεια του Μαξίμου και τα φερέφωνά τους που έχουν βέβαια στόχο να πλήξουν έμενα. Δεν τους φοβόμαστε και δεν θα τους περάσει.

— Kyriakos Mitsotakis (@kmitsotakis) February 12, 2018

«Επίθεση σήμερα το πρωί με γκαζάκια στο γραφείο της συζύγου μου. Εκεί οδηγεί η ανελέητη στοχοποίησή της από τα υπόγεια του Μαξίμου και τα φερέφωνά τους που έχουν βέβαια στόχο να πλήξουν έμενα. Δεν τους φοβόμαστε και δεν θα τους περάσει», έγραψε στο λογαριασμό του στο Twitter ο πρόεδρος της ΝΔ.

Από το γραφείο Τύπου του Πρωθυπουργού εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση : Καταδικάζουμε απερίφραστα και αποφασιστικά την επίθεση στην επιχείρηση της κυρίας Μαρέβα Γκραμπόφσκι Μητσοτάκη.

Την απόλυτη καταδίκη του στην επίθεση κατά της επιχείρησης της Μ. Μητσοτάκη, συζύγου του Κυρ. Μητσοτάκη, υπογραμμίζει ο Δ. Παπαδημούλης. Στο δεύτερο σκέλος της δήλωσης όμως, επικρίνει τον πρόεδρο της ΝΔ γιατί επιχειρεί να ενοχοποιήσει την κυβέρνηση για την επίθεση αυτή.

Είναι αυτονόητη κ απόλυτη η καταδίκη της επίθεσης με γκαζάκια στα γραφεία της επιχείρησης της Μαρέβας Μητσοτάκη. Άλλο η πολιτική κριτική κ άλλο οι ακραίες κ ποινικά κολάσιμες ενέργειες. Η προσπάθεια του @kmitsotakis να ενοχοποιήσει κ για αυτό τον ΣΥΡΙΖΑ, είναι άδικη κ επικίνδυνη.

— Dim. Papadimoulis (@papadimoulis) February 12, 2018

Την απόλυτη και απερίφραστη καταδίκη του για την επίθεση με γκαζάκια στην επιχείρηση της Μαρέβας Γκραμπόφσκι Μητσοτάκη, εκφράζει και ο ΣΥΡΙΖΑ.

Επιπλέον σημειώνει: «Η προσπάθεια, όμως, του κ. Μητσοτάκη να χρεώσει στην κυβέρνηση την άθλια αυτή ενέργεια είναι επικίνδυνη για τη δημοκρατία και επιβεβαιώνει την ολοκληρωτική του αντίληψη».

Την επίθεση καταδίκασε και ο υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας Γιώργος Σταθάκης υπογραμμίζοντας ότι δεν βρίσκει τις λέξεις να καταδικάσει την επίθεση σε όλους τους τόνους .

Σχετική Είδηση:

Επίθεση με γκαζάκια στην επιχείρηση της Μαρέβα Μητσοτάκη

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ, twitter

Keywords
Τυχαία Θέματα