Ποδηλατικός Μαραθώνιος Κισσάβου ΜΤΒ 2016

14:23 19/5/2016 - Πηγή: ΕΡΤ

Πραγματοποιείται την ερχόμενη Κυριακή 22 του μηνός στην όμορφη περιοχή του Κισσάβου, για 4η χρονιά, ο Ποδηλατικός Μαραθώνιος Κισσάβου MTB. Τη διοργάνωση έχει αναλάβει ο Ποδηλατικός Αθλητικός Σύλλογος «Πηνειός» σε συνεργασία με τον Δήμο Αγιάς, την “Cycling Hellas” και το κατάστημά ποδηλάτων “Δαλαβίκας bikes”.
Σκοπός της διοργάνωσης είναι αφενός η ανάδειξη του αισθητικού κάλλους της περιοχής του Κισσάβου, αφετέρου η ενίσχυση της ποδηλατικής κουλτούρας, η ανάδειξη του ποδηλάτου και η προώθηση του αθλήματος της ορεινής ποδηλασίας.
Η εκκίνηση

θα δοθεί στις 10:00 από την Αγιά και διαγράφοντας μια κυκλική διαδρομή 90 χλμ., αφού διέλθει διαδοχικά από τα χωριά Ανατολή, Σπηλιά, Καρίτσα, Μελίβοια, Μεγαλόβρυσο, θα ολοκληρωθεί τερματίζοντας στο αρχικό σημείο εκκίνησης στην Αγιά. Ως ανώτατο χρονικό όριο ολοκλήρωσης του αγώνα ορίζονται οι 8 ώρες, που σημαίνει ότι μέχρι τις 18:00, θα πρέπει να έχουν τερματίσει όλοι οι αθλητές. Πέραν του παραπάνω χρονικού ορίου, οι αθλητές θα μπορούν να συνεχίσουν με δική τους ευθύνη. Διαφορετικά θα επιβιβάζονται στο όχημα της διοργάνωσης (σκούπα), που θα εξυπηρετεί αυτό το σκοπό.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ: Ανδρών, Γυναικών, ΜΑΣΤΕΡ Α’, Β’, Γ’, Δ΄, OPEN έως 18+ 30+ 40+, 50+.
ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ: Δικαίωμα συμμετοχής στην κατηγορία Ανδρών έχουν όλοι οι αθλητές ποδηλάτες που έχουν δελτίο της Ε.Ο.Π και για τις κατηγορίες OPEN ποδηλάτες άνω των 18 ετών. Η διοργανώτρια ομάδα ουδεμία ευθύνη φέρει για οποιοδήποτε ατύχημα, απώλεια ή καταστροφή υλικού οποιουδήποτε συμμετέχει στον αγώνα, με οποιαδήποτε ιδιότητα.
ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ: Οι δηλώσεις συμμετοχής από τα σωματεία όλων των αθλητών για τις κατηγορίες Ανδρών Γυναικών και Μάστερ, θα πρέπει να έχουν κατατεθεί αυστηρά μέχρι αύριο20 του μηνός στις 8μ.μ . Οι δηλώσεις των σωματείων θα αποστέλλονται με mail: [email protected], [email protected] και με fax: 2410552815 υπόψη κου Δαλαβίκα Κώστα. Οι αθλητές της κατηγορίας ΟΡΕΝ θα πρέπει να συμπληρώσουν την ηλεκτρονική φόρμα – δήλωση εδώ: http://goo.gl/forms/b6rZnMlxQL.
ΒΡΑΒΕΥΣΕΙΣ: Στον 1ο νικητή κάθε κατηγορίας, θα απονεμηθούν κύπελλο, μετάλλιο και δίπλωμα, στους 2ο και 3ο μετάλλιο και δίπλωμα και σε όλους τους υπόλοιπους αθλητές -συμμετέχοντες αναμνηστικό δίπλωμα και μετάλλιο. Απαραίτητη η παρουσία των νικητών στις απονομές.
ΕΠΑΘΛΑ: Θα απονεμηθούν χρηματικά έπαθλα στους πρώτους τρεις αθλητές της γενικής κατάταξης. Ο 1ος 70ευρώ, ο 2ος 50 ευρώ και ο 3ος αθλητής 30 ευρώ. Θα απονεμηθούν δώρα στους πρώτους έξι αθλητές όλων των κατηγοριών. Σε όλους τους αθλητές του αγώνα θα προσφερθούν δώρα από χορηγούς ενώ θα γίνει και extra κλήρωση δώρων επίσης για όλους τους αθλητές.

The post Ποδηλατικός Μαραθώνιος Κισσάβου ΜΤΒ 2016 appeared first on ert.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα