Πήρε εξιτήριο ο 47χρονος που έχασε κόρη και σύζυγο

21:46 1/3/2018 - Πηγή: ΕΡΤ

Στη Ρόδο βρίσκεται από το απόγευμα ο 47χρονος Νίκος Κωστίδης, μετά από νοσηλεία δύο μηνών στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ηρακλείου, όταν τραυματίστηκε πολύ σοβαρά σε τροχαίο δυστύχημα στις 3 Ιανουαρίου, στην εθνική οδό Ηρακλείου- Ρεθύμνου, όπου έχασαν τη ζωή τους η σύζυγός του, η κόρη του και ο αρραβωνιαστικός της.

Μετά από παραμονή για ενάμιση μήνα στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, και πραγματοποίηση χειρουργικών επεμβάσεων, ο τραγικός πατέρας νοσηλευόταν τις τελευταίες δύο εβδομάδες στην Ορθοπεδική κλινική του ΠΑΓΝΗ,

όπου πληροφορήθηκε για την απώλεια των δικών του ανθρώπων.
Τις τελευταίες μέρες οι γιατροί μετά την ικανοποιητική πορεία της υγείας του, έκριναν ότι μπορεί πλέον να λάβει εξιτήριο και να μεταφερθεί στη Ρόδο, όπου πρέπει να ξεκινήσει σειρά φυσικοθεραπειών προκειμένου να υπάρξει αποκατάσταση της υγείας του και να κινηθεί πλέον με ασφάλεια.
Έτσι χθες το απόγευμα με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ μεταφέρθηκε στο αεροδρόμιο Ηρακλείου και από εκεί με απευθείας πτήση για τη Ρόδο, όπου μετά τις φυσικοθεραπείες θα επιστρέψει στην Τήλο.
Έπειτα από σχεδόν 3 μήνες νοσηλείας στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ηρακλείου, ο πατέρας που έχασε κόρη, αλλά και σύζυγο στο φριχτό τροχαίο δυστύχημα της 3ης Ιανουαρίου, πήρε το πολυπόθητο εξιτήριο από το νοσοκομείο.
Να σημειώσουμε ότι στην Τήλο βρίσκεται εδώ και μια εβδομάδα η 15χρονη κόρη του Χριστίνα, που τραυματίστηκε και εκείνη σοβαρά στο τροχαίο δυστύχημα, χειρουργήθηκε στο ΠΑΓΝΗ και παράμεινε για ενάμιση μήνα στην Ορθοπεδική κλινική.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: neakriti.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα