Στην Κρήτη ο «Συνήγορος του Πολίτη»

21:41 1/3/2018 - Πηγή: ΕΡΤ

Τον «Συνήγορο του Πολίτη» Ανδρέα Ποττάκη υποδέχθηκε σήμερα ο περιφερειάρχης Κρήτης, Σταύρος Αρναουτάκης, με τον οποίο είχε την ευκαιρία να συζητήσει σειρά προβλημάτων που αντιμετωπίζουν οι πολίτες με την δημόσια διοίκηση.

Στη συνάντηση συζητήθηκαν θέματα που απασχολούν τους πολίτες και πως αυτά αντιμετωπίζονται με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Κλιμάκιο του «Συνηγόρου του Πολίτη» με επικεφαλής τον κ. Ποττάκη, βρίσκεται το τελευταίο διάστημα στο νησί στο πλαίσιο προγραμματισμένων επισκέψεων στις Περιφέρειες της χώρας.
Απαντώντας

σε ερώτηση δημοσιογράφου για τις καταγγελίες που έχει δεχθεί από την Κρήτη ο «Συνήγορος του Πολίτη» ανέφερε:
«Υπάρχουν καταγγελίες τις οποίες έχουμε δεχθεί και τις οποίες διερευνούμε και για αυτό είμαστε εδώ. Έχουν να κάνουμε και με περιβαλλοντικά ζητήματα, παρακολουθούμε την εξέλιξη τους για παράδειγμα τη νήσο «Χρυσή», για τις εκβολές του Αποσελέμη, έχουμε θέματα τα οποία δεν διαφοροποιούνται από τα ζητήματα που αντιμετωπίζουν και άλλες περιοχές της χώρας. Κάνουμε επίσης σειρά επαφών με όλα τα υποκαταστήματα και τα κεντρικά περιφερειακά καταστήματα του ΕΦΚΑ, που είναι μεγάλο ζήτημα και απασχολεί πάρα πολλούς συμπολίτες μας, επίσης με τις Οικονομικές Υπηρεσίες , των Δήμων, κ.λπ. Παράλληλα με άλλα κλιμάκια έχουμε κάνει επισκέψεις για να διαπιστώσουμε τις συνθήκες κράτησης σε μία σειρά από Αστυνομικά τμήματα, Αστυνομικά κρατητήρια, αλλά και τις φυλακές. Συνεπώς είναι αρκετά διευρυμένο το πλαίσιο μέσα στο οποίο κινούμαστε και έτσι προσπαθούμε να τα καλύψουμε όλα».
Ο Περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης ευχαριστώντας τον κ. Ποττάκη για την επίσκεψη και την συνεργασία ανέφερε: «Δεχόμαστε, με ιδιαίτερη χαρά σήμερα τον «Συνήγορο του Πολίτη», τον κ. Ποττάκη, και θέλω να τον ευχαριστήσω ιδιαίτερα γιατί διαφορετικά είναι να στέλνετε μία καταγγελία και διαφορετικά να δούμε από κοντά όλα τα προβλήματα τα οποία υπάρχουν και να απαντήσουμε και σε διάφορες καταγγελίες. Στόχος μας πάντα είναι να έχουμε το καλύτερο αποτέλεσμα πάνω στη διαχείριση όλων των θεμάτων που έχουμε προς όφελος των πολιτών».

Keywords
Τυχαία Θέματα