«Πεταλούδες στην άσφαλτο» με τη Μαριλένα Κατσίμη στην ΕΡΤ1

05:35 20/11/2016 - Πηγή: ΕΡΤ

Μια εκπομπή-αφιέρωμα με τίτλο «Πεταλούδες στην άσφαλτο» για την Παγκόσμια Ημέρα Μνήμης Θυμάτων Τροχαίων μεταδίδει αυτήν την Κυριακή 20 Νοεμβρίου 2016, στις 16:00, η ΕΡΤ1, σε παρουσίαση και δημοσιογραφική επιμέλεια της Μαριλένας Κατσίμη.

Η Ελλάδα, δυστυχώς, παραμένει εδώ και δεκαετίες πρώτη χώρα στην Ευρώπη σε ανθρώπινες απώλειες εξαιτίας τροχαίων δυστυχημάτων, καθώς τα τελευταία 20 χρόνια πάνω από 31.000 άνθρωποι έχουν χάσει τη ζωή τους στους ελληνικούς δρόμους.

Στην εκπομπή, άνθρωποι που έχουν

χάσει συγγενείς και οικείους στην άσφαλτο, καταθέτουν την προσωπική μαρτυρία τους σε μια προσπάθεια κοινωνικής κινητοποίησης με στόχο την πρόληψη και τη μείωση των θανατηφόρων τροχαίων, ενώ στο επίκεντρο του διαλόγου βρίσκεται το κομβικό θέμα της απονομής Δικαιοσύνης στα θύματα τροχαίων ατυχημάτων. Μέλη της πρωτοβουλίας «SOSΤροχαία Εγκλήματα», θέτουν στο δημόσιο διάλογο τα καίρια ζητήματα που βασανίζουν τους ίδιους και τις οικογένειές τους.

Η αρχισυνταξία της εκπομπής είναι του Πιέρρου Τζανετάκου, η σκηνοθεσία της Έλενας Λαλοπούλου, η διεύθυνση παραγωγής της Ελένης Ντάφλου και η διεύθυνση φωτογραφίας του Γιώργου Πουλίδη.

Keywords
Τυχαία Θέματα