Περού – Δανία (19:00, ΕΡΤ1)

09:10 16/6/2018 - Πηγή: ΕΡΤ

Δεδομένης της παρουσίας της Γαλλίας στον 3ο όμιλο του Μουντιάλ, η πρόκριση στους «16» του Μουντιάλ, περιορίζει τις διαθέσιμες θέσεις σε …μία.

Και αυτό το «εισιτήριο» θα διεκδικήσουν το Περού και η Δανία, που αναμετρώνται (19:00, ΕΡΤ1) στο Σαράνσκ, με στόχο την νίκη που θα τους καταστήσει φαβορί για παρουσία στην επόμενη φάση της διοργάνωσης. Όλα αυτά φυσικά, θα έχουν βάση στην περίπτωση που οι «τρικολόρ» επιβεβαιώσουν τον τίτλο του φαβορί και δεν πέσουν θύμα τεράστιας έκπληξης.

Οι «Ινκας» του Ρικάρντο Γκαρέκα,

θα παραταχθούν με ανεβασμένη ψυχολογία, καθώς την τελευταία στιγμή, ο Πάολο Γκερέρο δικαιώθηκε στην υπόθεση με την χρήση κοκαΐνης (σ.σ. από φαρμακευτικό σκεύασμα) και πήρε το «πράσινο φως» από τις αρμόδιες αρχές για να αγωνισθεί στην ποδοσφαιρική γιορτή. Ο έμπειρος τεχνικός, προτιμά το 4-2-3-1 με τους Τάπια και Γιοτούν να ελέγχουν τον ρυθμό του αγώνα στην μεσαία γραμμή και τον Φαρφάν πίσω από τον Γκερέρο στην επίθεση.

Από την πλευρά τους, οι Σκανδιναβοί του Αγκε Χαρέϊντε, ακολουθούν την ίδια τακτική διάταξη, με τον Ερικσεν σε ρόλο εκφραστή της επιθετικής λειτουργίας, τους Σμάϊχελ και Κιαερ ηγέτες στην άμυνα και τους Πόουλσεν, Σίστο να παίζουν κοντά στον άσο της Τότεναμ που εντυπωσίασε στα προκριματικά.

Διαιτητής: Μπακαρί Γκασαμά (Γκάμπια)

Οι πιθανές συνθέσεις:

ΠΕΡΟΥ (Ρικάρντο Γκαρέκα): Καγέσε, Αντβίνκουλα, Ροντρίγκες, Ράμος, Τράουκο, Τάπια, Γιοτούν, Φλόρες, Φαρβάν, Καρίγιο, Γκερέρο.

ΔΑΝΙΑ (Αγκε Χαρέϊντε): Σμάϊχελ, Ντάλσγκααρντ, Κιαερ, Κρίστενσεν, Λάρσεν, Κβιστ, Ντιλέϊνι (Κρον Ντέλι), Ερικσεν, Πόουλσεν, Σίστο, Ντόλμπεργκ (Γιόργκενσεν).

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

sports.ert.gr.

www.ert.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα