Φαβορί για την νίκη η Γαλλία – Δύσκολο «έργο» για την Αυστραλία (13:00, ΕΡΤ1)

09:10 16/6/2018 - Πηγή: ΕΡΤ

Με αποκλειστικό στόχο την νίκη που θα την διατηρήσει και επί του πρακτέου το αδιαφιλονίκητο φαβορί για την πρώτη θέση στον 3ο όμιλο, η Γαλλία μπαίνει (13:00, ΕΡΤ1) στο Μουντιάλ της Ρωσίας.

Αντίπαλος των «πετεινών» η Αυστραλία, στην αναμέτρηση, που θα διεξαχθεί στο Καζάν και ο Ντιντιέ Ντεσάμπ, καλείται να επιλέξει τους καλύτερους μέσα από την πλειάδα αστέρων που έχει στην αποστολή.

Εάν επαληθευθούν οι σχετικές πληροφορίες, ο Γάλλος τεχνικός θα παρατάξει τους «τρικολόρ» με τον κλασσικό σχηματισμό

του 4-3-3 που μετατρέπεται σε 4-4-2 και σε 4-2-3-1 ανάλογα με την εξέλιξη και τις απαιτήσεις του αγώνα. Ο Ντεσάμπ πρέπει να διαχειριστεί το -κατά πολλούς- καλύτερο ρόστερ που υπάρχει στην συγκεκριμένη διοργάνωση. Οι νεαροί Βαράν και Ουμτιτί αποτελούν εγγύηση στην άμυνα, οι Καντέ, Ματουϊντί και Πογκμπά ελέγχουν άριστα την μεσαία γραμμή και είναι ο συνδετικός κρίκος με την επίθεση, όπου δεσπόζουν οι Γκριεζμάν, Ζιρού και Μπαπέ. Η Γαλλία είναι μία ομάδα με εξαιρετική ταχυδύναμη και εντυπωσιακή φυσική κατάσταση. Όμως όλα αυτά θα πρέπει να επιβεβαιωθούν και στο χορτάρι, προκειμένου να φθάσει όσο πιο μακριά μπορεί, εκπληρώνοντας και τους στόχους που έχουν τεθεί.

Από την πλευρά της, η Αυστραλία με τον έμπειρο Ολλανδό, Μπερτ Φαν Μααρβικ στον πάγκο, δεν έχει να χάσει κάτι. Κατά συνέπεια, τα «καγκουρό» θα παίξουν για να απολαύσουν το παιχνίδι και να πάρουν το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Αν και θεωρείται βέβαιο, πως βαθμούς, θα ψάξουν στους προσεχείς αγώνες με το Περού και την Δανία.

Διαιτητής: Αντρές Κούμια (Ουρουγουάη)

Οι πιθανές συνθέσεις:

ΓΑΛΛΙΑ (Ντιντιέ Ντεσάμπ): Γιορίς, Μεντί, Ουμτιτί, Βαράν, Σιντιμπέ, Ματουϊντί, Καντέ, Πογκμπά, Γκριεζμάν, Μπαπέ, Ζιρού.

ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ (Μπερτ Φαν Μααρβικ): Ράϊαν, Μπέχιτς, Σέϊνσμπουρι, Μίλιγκαν, Ρίσντον, Μούϊ, Γέντινακ, Λουόνγκο, Κρούζε, Νάμπουτ, Λέκι.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

sports.ert.gr.

www.ert.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα