Περιοριστικά μέτρα στον Ίασμο Ροδόπης-Στον εισαγγελέα γιατροί και στελέχη της κλινικής στο Περιστέρι

08:44 17/6/2020 - Πηγή: ΕΡΤ

Ένας 67χρονος κατέληξε το βράδυ της Τρίτης, που νοσηλευόταν στο Γενικό Νοσοκομείο Ξάνθης, ανεβάζοντας τον αριθμό των θανάτων από τον κορονοϊό στη χώρα μας σε 187. Νωρίτερα είχε καταλήξει και μια 82χρονη, που νοσηλευόταν στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Γενικού Νοσοκομείου Αλεξανδρούπολης.

Και οι δύο ασθενείς προέρχονταν από τον Έχινο Ξάνθης. Ο 67χρονος νοσηλευόταν από τις 12 Ιουνίου στο Γενικό Νοσοκομείο Ξάνθης, ενώ η 82χρονη από τις 11 Ιουνίου

στη ΜΕΘ του Γενικού Νοσοκομείου Αλεξανδρούπολης. Και οι δύο είχαν σοβαρά υποκείμενα νοσήματα.

Την Τρίτη, ο ΕΟΔΥ ανακοίνωσε 15 νέα κρούσματα του νέου ιού στη χώρα.

Την ίδια ώρα, η λήψη περιοριστικών μέτρων στον Δήμο Ιάσμου αποφασίστηκε σε έκτακτη σύσκεψη χθες το βράδυ στην Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας, μετά τον εντοπισμό άλλων 11 κρουσμάτων κορονοϊού στην περιοχή του Εχίνου, αλλά και συνολικά 5 κρουσμάτων στο χωριό Αγίασμα του δήμου Ιάσμου Ροδόπης.

Εν τω μεταξύ, εξηγήσεις ως ύποπτοι τέλεσης αξιόποινων πράξεων καλούνται σύμφωνα με πληροφορίες να δώσουν 5 γιατροί και μέλη της διοίκησης της ιδιωτικής κλινικής στο Περιστέρι, όπου έχασαν τη ζωή τους 13 συνάνθρωποί μας από κορονοϊό. Η έρευνα διενεργείται προκειμένου να διαπιστωθεί εάν οι υπεύθυνοι παραβίασαν τα μέτρα πρόληψης για τη διάδοση του ιού.

www.ert.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα