Συνάντηση για τη μείωση των τροχαίων στην Αντιπεριφέρεια Χανίων

08:44 17/6/2020 - Πηγή: ΕΡΤ

Συνάντηση με τα μέλη του Δ.Σ. του Συνδέσμου Μηχανικών Ηλεκτρολόγων Επισκευαστών Φρένων Αυτοκινήτων και Μηχανημάτων Νομού Χανίων πραγματοποίησε την Τρίτη ο αντιπεριφερειάρχης Χανίων Νίκος Καλογερής. Σκοπός της επίσκεψης ήταν να συζητηθούν θέματα που σχετίζονται με την οδική ασφάλεια και την πρόληψη τροχαίων ατυχημάτων, όπως η συντήρηση οχημάτων και ο τεχνικός έλεγχός τους, η βελτίωση του οδικού δικτύου και η συμβολή των σχετικών εποπτευόμενων αρχών, όπως η Διεύθυνση Μεταφορών και η Διεύθυνση Τροχαίας. Συζητήθηκαν επίσης ζητήματα ελέγχου για την περιβαλλοντική διαχείριση των αποβλήτων των συνεργείων.

Όπως

τονίστηκε, καθοριστικό ρόλο στην επίτευξη της μείωσης τροχαίων ατυχημάτων έχει επίσης η συμβολή κάθε οδηγού-ιδιοκτήτη οχήματος, όσον αφορά στην οδική συμπεριφορά του, αλλά και το πόσο καλά συντηρεί το όχημά του.

Στη συνάντηση συμμετείχαν, ο ο Πρόεδρο του Δ.Σ. του Συνδέσμου Μανώλης Κοτσάκης, ο Αντιπρόεδρος Βαγγέλης Μυριδάκης, ο Γραμματέας Γιάννης Ζερβουδάκης, και τα Μέλη Αλεξάκης Αλέξανδρος και κ. Ευτύχης Βαρουξάκης.

Παρόντες στη συνάντηση ήταν επίσης ο Διοικητής Τροχαίας Χανίων, Αστυνόμο Α’ κ. Γιάννης Βλαχάκης, οι Τεχνικοί Διευθυντές των τριών Ιδιωτικών ΚΤΕΟ στα Χανιά, κ. Κων/νος Μαρακάκης, κ. Νίκος Λιγκουνάκης και κ. Ευτύχης Πετράκης, ο Διευθυντής Μεταφορών και Επικοινωνιών της Περιφερειακής Ενότητας Χανίων, κ. Ιωσήφ Φραγκάκης και ο Προϊστάμενος του Τμήματος Περιβάλλοντος και Υδροοικονομίας της Π.Ε. Χανίων, κ. Εμμανουήλ Βεγλιρής.

www.ert.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα