Περιοδεία του υπουργού Παιδείας Κ. Γαβρόγλου στη Θεσσαλία

14:00 8/8/2018 - Πηγή: ΕΡΤ

Από τα Τρίκαλα όπου έχει αυτή την ώρα συναντήσεις με τις διοικήσεις και το προσωπικό του Τμήματος Φυσικής Αγωγής του Πανεπιστημίου και του Τμήματος Πολιτικών Μηχανικών του ΤΕΙ, ξεκίνησε η περιοδεία του υπουργού Παιδείας Κ. Γαβρόγλου στη Θεσσαλία για το θέμα της συνένωσης του Πανεπιστημίου και των ΤΕΙ Θεσσαλίας και Στερεάς Ελλάδος.
Ο κ Γαβρόγλου

θα συναντηθεί επίσης με τον δήμαρχο Τρικκαίων ενώ το απόγευμα θα έχει ανάλογες συναντήσεις στην Καρδίτσα.
Αύριο Πέμπτη ο υπουργός Παιδείας θα επισκεφθεί τη Λάρισα και το Βόλο ενώ την Παρασκευή τη Λαμία.
Αναλυτικά το πρόγραμμα της επίσκεψης του κ. Γαβρόγλου έχει ως εξής:
Στις9 πμ θα επισκεφθεί το Τμήμα Ιατρικής της Σχολής Επιστημών Υγείας του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας και στις 10 πμ θα επισκεφτεί το ΤΕΙ Θεσσαλίας όπου θα έχει ανοιχτή συνάντηση-συζήτηση με τις πρυτανικές αρχές και όλα τα μέλη του Ιδρύματος.
Στις 12:30 ο κ. Γαβρόγλου θα μεταβεί στα γραφεία της Περιφέρειας Θεσσαλίας και θα συναντηθεί με τον Περιφερειάρχη Κωνσταντίνο Αγοραστό, ενώ στις 13:30 θα συναντηθεί στο Δημαρχείο της πόλης με τον Δήμαρχο της Λάρισας Απόστολο Καλογιάννη.
Στις 14:30 ο Υπουργός θα παραχωρήσει Συνέντευξη Τύπου στα τοπικά Μέσα Ενημέρωσης σε αίθουσα του ξενοδοχείου Divani Palace.
Στη συνέχεια ο κ. Γαβρόγλου θα επισκεφθεί τον Βόλο και στις 17:30 θα συναντηθεί στο Πανεπιστήμιο με τις πρυτανικές αρχές και μέλη της ακαδημαϊκής κοινότητας.
Στις 20:00 θα παραχωρήσει Συνέντευξη Τύπου στο «Μουσείο Τσαλαπάτα».
Την Παρασκευή 10 Αυγούστου, θα μεταβεί στη Λαμία όπου στις 11:30 θα συναντηθεί με μέλη της ακαδημαϊκής κοινότητας του Πανεπιστημίου και του ΤΕΙ Στερεάς Ελλάδας, ενώ στις 13:30 θα συναντηθεί με τον Δήμαρχο Λαμίας Νίκο Σταυρογιάννη και στις 14:30 με τον Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδος Κώστα Μπακογιάννη.

www.ert.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα