Περιφερειακή Ενότητα Θεσσαλονίκης: Σε ποιους δήμους ανοίγουν αύριο τα σχολεία

12:37 16/2/2021 - Πηγή: ΕΡΤ

Μετά την υποχώρηση των έντονων καιρικών φαινομένων στην Περιφερειακή Ενότητα Θεσσαλονίκης οι μαθητές επιστρέφουν αύριο στις τάξεις τους σε πολλούς δήμους, καθώς όπως διευκρίνιζε σε σχετική ανακοίνωση η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας,  για την Τετάρτη 17 Φεβρουαρίου 2021 δεν θα ληφθεί ενιαία απόφαση από την Περιφέρεια αλλά αποφάσεις από κάθε Δήμο ξεχωριστά βάσει των καιρικών συνθηκών προκειμένου να διασφαλιστεί η ασφάλεια μαθητών και εκπαιδευτικών.

Έτσι κανονικά θα λειτουργήσουν αύριο τα σχολεία
όλων των βαθμίδων στον δήμο Θεσσαλονίκης,  μετά την υποχώρηση των έντονων καιρικών φαινομένων. Κανονικά θα λειτουργήσουν και οι βρεφονηπιακοί και οι παιδικοί σταθμοί, σύμφωνα με ανακοίνωση του κεντρικού δήμου της πόλης.

Ανοιχτά θα είναι επίσης τα σχολεία όλων των βαθμίδων στους δήμους Αμπελοκήπων Μενεμένης, Καλαμαριάς,  Κορδελιού – Ευόσμου, Θέρμης, Πυλαίας -Χορτιάτη  και Χαλκηδόνας σύμφωνα με ανακοινώσεις των δήμων.

Υπενθυμίζεται ότι όλα τα Λύκεια της Περιφερειακής Ενότητας Θεσσαλονίκης παραμένουν κλειστά, καθώς η Θεσσαλονίκη παραμένει σε αυξημένη επιδημιολογική επιτήρηση, ενώ τα μαθήματα γίνονται με τηλεκπαίδευση.

 

www.ert.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα