Περίεργη εξαφάνιση Ροδίτη γιατρού

11:08 15/6/2017 - Πηγή: ΕΡΤ

Πέπλο μυστηρίου καλύπτει την εξαφάνιση του Ροδίτη καρδιοχειρουργού, Γεώργιου Φιλιππάκη, ο οποίος εξαφανίστηκε από την περασμένη Δευτέρα.

Το αυτοκίνητό του εντοπίστηκε στην Ακράτα, εγκαταλελειμμένο επί της Εθνικής Οδού Αθηνών – Πατρών και στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Πάτρα, στην άκρη του δρόμου και με αναμμένα τα αλάρμ.

Όπως λέει η μητέρα του, ο 43χρονος καρδιοχειρουργός τους είχε ενημερώσει ότι θα πήγαινε στην Ρόδο.

«Θα ερχόταν

σ’ εμάς. Δεν ξέρω πως βρέθηκε στην Ακράτα» δήλωσε η μητέρα.

Οι Αρχές, από την πινακίδα και την άδεια κυκλοφορίας που βρήκαν στο ντουλαπάκι του αυτοκινήτου, επικοινώνησαν με την οικογένεια του αγνοούμενου στη Ρόδο. Πρόκειται για έναν εξαίρετο άνθρωπο αλλά και κορυφαίο επιστήμονα, οικογενειάρχη με δύο παιδιά, ο οποίος διέμενε στην Αθήνα.

Από τις έρευνες που έγιναν στο σημείο που βρέθηκε το αυτοκίνητο, οι Αρχές δεν εντόπισαν κάποιο εύρημα εγκληματικής ενέργειας.

Μάλιστα για την περίεργη αυτή εξαφάνιση επιστρατεύτηκε και η ΕΜΑΚ Πατρών, κλιμάκιο της οποίας πραγματοποιεί έρευνες εδώ και δύο ημέρες με ειδικό σκύλο-ανιχνευτή στην περιοχή και ειδικά στα δύσβατα σημεία της.

Η Αστυνομία ερευνά εάν ο εξαφανισθείς ήταν μόνος του και αν είχε λόγους να εξαφανιστεί, δίχως να ενημερώσει την γυναίκα του αλλά και τους γονείς του που τον περίμεναν στο νησί. Για την εξαφάνισή του έχει εκδοθεί silver alert.

Keywords
Τυχαία Θέματα