«Πέρα από το όνειρο» στην ΕΡΤ3

10:20 27/9/2018 - Πηγή: ΕΡΤ

Την εξαιρετική δραματική ταινία «Πέρα από το όνειρο» (The Congress) έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν οι τηλεθεατές της ΕΡΤ3, την Πέμπτη 27 Σεπτεμβρίου 2018 και ώρα 23:00.

Μια ηλικιωμένη άνεργη ηθοποιός που έχει τη φήμη της αναξιόπιστης, δέχεται μία τελευταία δουλειά αν και οι συνέπειες της απόφασής της θα την επηρεάσουν με τρόπους που δεν είχε φανταστεί.

Ο γιος της υποφέρει από το σύνδρομο Usher που καταστρέφει αργά την όραση και την ακοή του.

Με τη βοήθεια του γιατρού, η Robin είναι μόλις σε θέση να αποτρέψει τις χειρότερες επιπτώσεις. Έτσι, συμφωνεί να πουλήσει τα δικαιώματα της ψηφιακής της εικόνας στα studio Miramount με αντάλλαγμα ένα μεγάλο χρηματικό ποσό και την υπόσχεση να μην μείνει ενεργή. Το σώμα της σκανάρεται ψηφιακά και το στούντιο μπορεί να παράγει ταινίες με πρωταγωνίστρια την ίδια χρησιμοποιώντας μόνο χαρακτήρες που έχουν δημιουργηθεί από υπολογιστή. Είκοσι χρόνια αργότερα, η Robin ταξιδεύει στην Abrahama για να μιλήσει στο «Futurological Congress» και να ανανεώσει το συμβόλαιο της. Στο μεταξύ, η ψηφιακή εικόνα της Ρόμπιν έχει γίνει το αστέρι μιας δημοφιλούς σειράς ταινιών επιστημονικής φαντασίας με τίτλο «Rebel Robot Robin».

ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ: Austin Fantastic Fest 2013 βραβεία Best Actress, Best Picture, Best Screenplay. Cannes Film Festival 2013 υποψηφιότητα για SACD Prize. CinEuphoria Awards 2015 βραβείο Best Animated Film – International Competition. Críticos de Cinema Online Portugueses Awards 2015 βραβείο Best Animated και υποψηφιότητα για Best Adapted Screenplay. European Film Awards 2013 βραβείο European Animated Feature Film. International Cinephile Society Awards 2015 βραβείο Best Animated Film 2nd place. International Cinephile Society Awards 2014 βραβείο ICS Award. International Online Cinema Awards (INOCA) 2015 βραβείο Best Animated Feature 2nd place. κ.α.

Διάρκεια: 122′
Παραγωγή: Ισραήλ, Γερμανίας, Πολωνίας, Βελγίου, Γαλλίας, 2013
Παίζουν: Ρόμπιν Ράιτ, Χάρβεϊ Καϊτέλ, Τζον Χαμ, Πολ Τζιαμάτι, Κόντι Σμιτ-ΜακΦι, Ντάνι Χιούστον.
Σκηνοθεσία: Αρι Φόλμαν.

www.ert.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα