Πέντε τα κρούσματα στην Κρήτη. Έκλεισε υπηρεσία Δήμου

19:39 21/8/2020 - Πηγή: ΕΡΤ

Πέντε είναι σήμερα Παρασκευή τα επιβεβαιωμένα κρούσματα covid-19 στην Κρήτη, από τα 209 συνολικά σε όλη τη χώρα, σύμφωνα με την ανακοίνωση του ΕΟΔΥ. Από αυτά, από δύο καταγράφονται σε Ηράκλειο και Χανιά και ένα στο Ρέθυμνο.

Στο μεταξύ κλειστό με απόφαση του δημάρχου Μινώα Πεδιάδος, Μανώλη Φραγκάκη, έμεινε

το Δημοτικό Κατάστημα Θραψανού, όπου στεγάζεται η Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου, με αφορμή κρούσμα κορονοϊού που εντοπίστηκε σε οικογένεια υπάλληλου της Υπηρεσίας.
Ο κ. Φραγκάκης έδωσε εντολή να κινηθούν όλες οι προβλεπόμενες διαδικασίες, ενώ αναμένονται τα αποτελέσματα του τεστ στο οποίο υπεβλήθη ο εργαζόμενος προκειμένου να αποφασιστούν οι επόμενες κινήσεις.
Στο Δήμο Φαιστού, όπου συνεχίζονται τα τεστ για τον κορονοϊό, ο αντιδήμαρχος που είχε νοσηλευτεί τις προηγούμενες μέρες στην κλινική covid-19 του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου, βρέθηκε εκ νέου θετικός στο ιό και παραμένει σε καραντίνα στο σπίτι του.

Σήμερα στο Πολύκεντρο Μοιρών έγινε τεστ αντισωμάτων σε 50 κατοίκους της Μεσαράς, από την επιστημονική ομάδα της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Κρήτης, ενώ χθες τα τεστ έγιναν στο Δήμο Βιάννου.

www.ert.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα