Πέντε ελληνικές εταιρείες, στον φετινό διαγωνισμό Premier Partner της Google

15:54 11/7/2017 - Πηγή: ΕΡΤ

Η εταιρεία της Google έδωσε σήμερα (Τρίτη, 11/7) στη δημοσιότητα τη λίστα με τους φιναλίστ για τα φετινά βραβεία Premier Partner με τα κορυφαία πρακτορεία ψηφιακού μάρκετινγκ από Ευρώπη, Μέση Ανατολή και Αφρική (EMEA).

Από την Ελλάδα οι εταιρείες που θα διαγωνιστούν σε διαφορετικές κατηγορίες βραβείων είναι οι MEDIACUBE, Relevance Digital Agency,

Sleed, Greek Yellow Pages, Tempo OMD Hellas.

Συνολικά, στο διαγωνισμό θα συμμετέχουν 150 εταιρείες, οι οποίες θα διαγωνιστούν σε 6 διαφορετικές κατηγορίες, μεταξύ των οποίων, καινοτομίας στην αναζήτηση, στην προβολή και τις συσκευές κινητής τηλεφωνίας.

Οι έξι νικητές που θα προκύψουν από αυτόν τον πρώτο γύρο του διαγωνισμού θα ανακοινωθούν κατά τη διάρκεια της τελετής απονομής της Google, η οποία θα πραγματοποιηθεί στο Δουβλίνο της Ιρλανδίας τον Σεπτέμβριο. Στη συνέχεια, θα προκριθούν αυτόματα, λαμβάνοντας μέρος στα παγκόσμια βραβεία που θα λάβουν χώρα στη Νέα Υόρκη, στις 28 Σεπτεμβρίου.

Η Ελένε Αμπιάνα, επικεφαλής της Google Partners, EMEA ανέφερε μεταξύ άλλων: «Μέσω της συνεργασίας με έναν Google Partner, οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις αποκτούν πρόσβαση στις πιο σύγχρονες και καλύτερες ψηφιακές πρακτικές». Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφτούν την ιστοσελίδα των Google Partners.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Keywords
Τυχαία Θέματα